Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Volleyleague η Θέτις Βούλας

Στη Volleyleague η Θέτις Βούλας

Η Θέτις Βούλας έγινε η πρώτη ομάδα που ανεβαίνει στη Volleyleague των γυναικών αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Pre League. Δείτε το εντυπωσιακό video που ετοίμασαν οι άνθρωποι της.

Μετά από τη νίκη της επί του Μεσσαρά και την ήττα του Ηλυσιακού από την ΑΕΚ η Θέτις Βούλας έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο ανόδου για την Volleyleague Γυναικών της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του Μεσσαρά στην Κρήτη, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Ηλυσιακού στα Ιλίσια.

Έτσι, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν η Θέτις αποσπάστηκε με 10 βαθμούς από την ομάδα των Ιλισίων και εξασφάλισε την άνοδό της στη Volleyleague των Γυναικών για την επόμενη περίοδο. Ο σύλλογος της Βούλας ξεκίνησε από την αρχή ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο και με την εικόνα της στο γήπεδο επιβεβαίωσε αυτόν τον τίτλο.

Μετά από 19 αγώνες η ομάδα της Λυκογιάννη έχει μόλις μία ήττα, αυτή της 15ης αγωνιστικής απέναντι στη ΧΑΝΘ με 3-2 σετ, δείγμα της ανωτερότητας της κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Εκείνο όμως που πρέπει να επισημάνουμε είναι και την εντυπωσιακή της παρουσία στα οργανωτικά θέματα.

Σε ένα πρωτάθλημα με ελάχιστη προβολή η Θέτις Βούλας πρόβαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα της μέσα από φωτογραφίες των αναμετρήσεων, αλλά και από τα social media της ομάδας. Χαρακτηριστικό, ήταν και το video που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Κυριακής (11/3) και το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ακριβώς από κάτω. Δυστυχώς ομάδες με την οργάνωση της Θέτιδας σπανίζουν και δεν γίνεται να μην αναφερθούμε σε αυτό.

Απολαύστε το σχετικό video

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ