Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα ερυθρόλευκα και η Ζακχαίου

Στα ερυθρόλευκα και η Ζακχαίου

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού απέκτησε την 19χρονη Κύπρια κεντρική, Κατερίνα Ζακχαίου, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Πανναξιακό.

Η ενίσχυση συνεχίζεται για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση της Κατερίνας Ζακχαίου η οποία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν.

Η 19χρονη Κύπρια ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Πανναξιακό και μαζί με την Οικονομίδου συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο.

Υπενθυμίζουμε, ότι στον Ολυμπιακό έχουν ανανεώσει ήδη οι Χριστοδούλου, Χίπε, Γιώτα, Λαμπρούση, Κονόμη, ενώ αποκτήθηκε και η Χαρά Παπαδοπούλου από τον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως αθλήτρια του Ολυμπιακού η Κατερίνα Ζακχαίου τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι πλέον σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους. Πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα τη φετινή σεζόν αλλά και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρική (ημερομηνία γέννησης 26/7/1998, ύψος 1.92μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ