Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπουδαία ενίσχυση με Γκλιγκόροβιτς για τον Άρη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη ανακοίνωσε την απόκτηση της Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς η οποία θα αντικαταστήσει την Πεσόα στη θέση της πασαδόρου.

Τη νέα του καπετάνισσα στο πρόσωπο της Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς βρήκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη. Μετά από μία διετία στην Ηλιούπολη η 35χρονη πασαδόρος από την Κροατία αποφάσισε να ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη.

Η Γκλιγκόροβιτς με την εμπειρία της και την αδιαμφισβήτητη κλάση της αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Άρη την επόμενη περίοδο να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων συλλόγου: "Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς. Η Γκλιγκόροβιτς αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και είναι γεννημένη το 1982 και έχει ύψος 1.84.

Η "Μπίμπι" θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση ξένης αθλήτριας για την ομάδας μας την φετινή χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκλιγκόροβιτς έχει πολλές συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας και έχει αγωνιστεί στα σπουδαιότερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.Πρόκειται για μια πασαδόρο με τεράστια εμπειρία, που θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς δήλωσε στο www.arisvolleywomen.gr: "Ο Άρης είναι μια ομάδα οργανωμένη με στόχους και ξέρω πως η συνεργασία μου με τους ανθρώπους της ομάδας θα είναι άριστη. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αξιόλογοι και αυτό ήταν ένα κίνητρο επιπλέον για να έρθω στον Άρη. Εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας στην προσπάθεια μας και είμαι βέβαιη πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά την ομάδα την νέα σεζόν".

Όσο αναφορά το γεγονός πως η "Μπίμπι" για πρώτη φορά στην καριέρα της θα αγωνιστεί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης δήλωσε: "Μια πολύ καλή μου φίλη η Άσπα Πανταζή είναι από την Θεσσαλονίκη και πάντα μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους και την ομορφιά της πόλης. Είμαι πολύ χαρούμενη λοιπόν που θα ζήσω στην συμπρωτεύουσα".

Η καριέρα της:

2016-17 ΓΣ Ηλιούπολης

2015-16 ΓΣ Ηλιούπολης

2013-14 Βριλήσσια

2012-13 Ηρακλής Κηφ.

2011-12 Μπακού, AZR

2010-11 Ντιναμό Βουκουρεστίου (ΡΟΥ)

2009-10 Απολλώνιος Κερ.

2008-09 Ολυμπιακός

2007-08 Τσιέρι (ITA)

2006-07 Αλτάμουρα (ITA)

2005-06 Μέγκιους Βόλει Κλαμπ (ITA)

2004-05 Σαντεράμο Σπορτ (ITA)

2001-02 Ίμολα (ITA)

2000-01 Ρέτζιο Καλάμπρια (ITA)

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ