Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε την Μαρίσα Φιλντ ο Παναθηναϊκός

Πήρε την Μαρίσα Φιλντ ο Παναθηναϊκός

Στην απόκτηση της Καναδής Μαρίσα Φιλντ προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά το πρόβλημα τραυματισμού της Ελένης Κωνσταντινίδου και τις υποχρεώσεις της Ράνιας Γκούζου με το Λιμενικό, προέκυψε πρόβλημα στη θέση της κεντρικής.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης, διάλεξε την Μαρίσα Φιλντ για να καλύψει το κενό που αντιμετωπίζει στη θέση της κεντρικής (αφού η Κωνσταντινίδου είναι τραυματίας και η Γκούζου έχει υποχρεώσεις με το Λιμενικό).

Η 28χρονη Καναδή έχει ύψος 1,89 και έχει αγωνιστεί στο κολέγιο της Κελούανα τις χρονιές 2005 και 2006. Έχει κερδίσει δύο φορές το πρωτάθλημα Καναδά με το πανεπιστήμιο Μπρίτις Κολούμπια, ενώ το 2009 έκανε το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη, μετακομίζοντας στην Ισπανία στη Θιουδάδ Λας Πάλμας.

Τη σεζόν 2010-2012 πήγε στην Γερμανία για την Σινχάιμ, ενώ την περίοδο 2012-2013 ταξίδεψε στην Γαλλία και αγωνίστηκε με την Ιστρ και την ίδια χρονιά επέστρεψε στην γερμανική Τούρινγκεν. Πέρσι ήταν παίκτρια της ελβετικής Νεσατέλ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Καναδά, καθώς έχει πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο Γκραν Πρι. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Φιλντ υπήρχε στη λίστα και του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, πριν την απόσυρση του από την Α1 γυναικών.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ