Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοβάτσεβιτς: "Εξαιρετική χρονιά"

Κοβάτσεβιτς: "Εξαιρετική χρονιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους συνεργάτες του για την εξαιρετική χρονιά που είχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Δεύτερη σεζόν στον Ολυμπιακό και δεύτερο νταμπλ για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που μοίρασε συγχαρητήρια αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού. Από την άλλη, ο τεχνικός του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης έχρισε τις αθλήτριές του "πρωταθλήτριες".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφερόμενος συνολικά στη σεζόν τόνισε: "Ήταν μία εξαιρετική χρονιά για εμάς. Πρώτα από όλα αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια. Στη συνέχεια αξίζει συγχαρητήρια και σε όλο το τιμ. Όλοι βοήθησαν σημαντικά από ιατρικής και αγωνιστικής άποψης. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς η οποία τελείωσε με σχεδόν τέλειο τρόπο".

Σε ερώτηση που του έγινε για το κλειδί της φετινής σεζόν είπε: "Πριν την έναρξη της χρονιάς στο τουρνουά στην Προύσα είδαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Τα κορίτσια και όλοι στην ομάδα αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και αυτό μας βοήθησε σε όλη τη χρονιά" ενώ για το εάν θα είναι στόχος για την επόμενη σεζόν ένας ευρωπαϊκός τίτλος απάντησε: "Είναι δύσκολο στην Ευρώπη να βάζεις στόχους. Ένας από τους κύριους στόχους μας την επόμενη σεζόν θα είναι γιατί όχι να κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο".

Ρούσης: "Τα κορίτσια είναι πρωταθλήτριες"

Μια ιδανική χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Πανναξιακό με τον «καπετάνιο» Γιώργο Ρούση για πρώτη φορά στο τιμόνι της νησιωτικής ομάδας να δηλώνει περηφανος για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΝ.

"Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε όχι μόνο στους τελικούς αλλά για όλη τη φετινή μας πορεία, Για μένα τα κορίτσια αυτά είναι πρωταθλήτριες κι ελπίζω κι άλλοι προπονητές να έχουν την τύχη να δουλεύουν με τέτοια παιδιά και τέτοια ομάδα, η οποία παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να υπερβάλλουν εαυτούς σε πολύ μεγάλο διάστημα μέσα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός σαφώς είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πήρε δίκαια τον τίτλο, αλλά η ομάδα που πραγματικά έκανε την έκπληξη είμαστε εμείς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ