Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κονόμι: "Να γιορτάσουμε το Πάσχα με την κούπα"

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H Αρέτα Κονόμι μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τις αναμετρήσεις με την Μπούρσα στους τελικούς του Challenge Cup. (AUDIO)

Η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμι μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στους Άκη Δημακό και Γιάννη Λαμπίρη ενόψει των τελικών του Challenge Cup με την τουρκική Μπούρσα.

Η Αρέτα Κονόμι μίλησε:

Για όσα έχει καταφέρει η γυναικεία ομάδα βόλει του Ολυμπιακού: “Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και θέτει βάσεις για να καταφέρει περισσότερα πράγματα τα επόμενα χρόνια. Ο σύλλογος μας προσφέρει τα πάντα, ώστε να κάνουμε ανενόχλητοι το έργο μας. Έχουν γίνει προσθήκες πολύ καλών ξένων αθλητριών και έχει φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο”.

Για τους τελικούς με την Μπούρσα: “Είχαμε δει την Μπούρσα στο φιλικό που είχαμε παίξει το καλοκαίρι, αλλά ήταν νωρίς και για τις δύο ομάδες. Από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Στόχος μας στο πρώτο ματς είναι μια νίκη με 3-0 ή με 3-1. Στην ευρωπαϊκή μας πορεία πήγαμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έρχονταν τα αποτελέσματα και φτάσαμε σε έναν τελικό για τον οποίο είμαστε αισιόδοξοι. Έχει φανεί ότι η διοργάνωση μας θέλει. Φέτος δεν έχουμε παρατήσει κανένα παιχνίδι και όταν χρειάστηκε κάναμε την υπέρβαση. Εκεί θα κριθούν και οι τελικοί, στη θέληση και ευχόμαστε να γιορτάσουμε το Πάσχα με την Κούπα”.

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: “Είναι πολύ ωραίο να ακούς ότι ένα παιχνίδι είναι σολντ αουτ και θέλουμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρά που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Ανυπομονούμε να τους δούμε στο γήπεδο την Τετάρτη και πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ