Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ηλυσιακός και ΑΕΚ θα παλέψουν για την άνοδο

Ηλυσιακός και ΑΕΚ θα παλέψουν για την άνοδο

Μετά από δύο μεγάλα ματς ο Ηλυσιακός και η ΑΕΚ ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση και θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στη Volleyleague των γυναικών.

Οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στον τελικό των play offs ανόδου έγιναν γνωστές το βράδυ του Σαββάτου (14/4). Η ΑΕΚ και ο Ηλυσιακός θα μονομαχήσουν για το ποια ομάδα θα συνοδεύσει τη Θέτιδα Βούλας στην Volleyleague των γυναικών.

Τόσο η ομάδα του Αποστολογιωργάκη όσο και εκείνη του Σαμαρά έδωσαν δύο γεμάτα ματς απέναντι σε Πανιώνιο και Αιγάλεω αντίστοιχα.

Στα Ιλίσια ο Ηλυσιακός προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί οι γηπεδούχες ήταν πιο ψύχραιμες και κατάφεραν να πάρουν το σετ με 19-17 και μαζί τη νίκη με 3-2 σετ.

Πιο εύκολα πήρε την πρόκριση η ΑΕΚ η οποία μετά το πρώτο χαμένο σετ, πήρε σχετικά εύκολα τα επόμενα τρία και με 3-1 σετ πήρε την νίκη.

Ηλυσιακός - Πανιώνιος 3-2

Τα σετ: 25-23, 27-25, 21-25, 12-25, 19-17

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αποστολογιωργάκης): Τζαλαλή Κ., Μπέμπη, Σωτηρίου, Λιαρούτσου, Αναγνώστου, Χριστοδούλου / Παπαδάκη (λ), Χανδρή, Χαμπηλομάτη, Τσιγαρίδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ατσιδαύτης): Λαγουδάκη, Ευθυμίου, Καρπουζά, Μπακοδήμου, Γκουτιμένκο, Κωνσταντίνου / Μανιατογιάννη (λ), Φλιάκου, Μπανίκα, Παπαγεωργίου.

ΑΕΚ - Αιγάλεω 3-1

Τα σετ: 22-25, 25-14, 25-22, 25-23

ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Μπίσκου, Ζίγκα, Γκρέκα, Μαλουσάρη / Μπελιά (λ), Αντωνιάδη, Λύρα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Καραμούντζου, Μανώλικα, Κάστανου, Σολωμού, Καββαδία / Αναστασιάδη (λ), Χαριτωνίδη, Αρβανιτοπούλου, Κουλοπούλου, Κράνη.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ