Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ώρα του τρεμπλ για τις γυναίκες του Ολυμπιακού!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Volleyleague να βρίσκεται στο 2-0, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Άρη (19:00) και θέλει να κάνει το 3-0 και να κάνει το τρεμπλ. Τι δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου.

Με τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Volleyleague να βρίσκεται στο 2-0, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Άρη και θέλει να κάνει το 3-0 και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη "Μ. Μερκούρη". Ο Ολυμπιακός θέλει μπροστά στον κόσμο του να πανηγυρίσει ένα ιστορικό τρεμπλ, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία ελληνική ομάδα στο παρελθόν.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε στο osfp.gr, τα εξής: "Είμαστε έτοιμες, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα μας και να πανηγυρίσουμε το πρώτο και ιστορικό τρεμπλ για την ομάδα μας και για το ελληνικό βόλεϊ γυναικών.

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς και για τον Ολυμπιακό που για ακόμα μια φορά γράφει ιστορία. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας που τόσο μας έχει στηρίξει για ακόμα μια σεζόν. Περιμένουμε αύριο να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ