Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιώτα και Λαμπρούση στον Ολυμπιακό

Γιώτα και Λαμπρούση στον Ολυμπιακό

Η διεθνής κεντρικός Κατερίνα Γιώτα θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη σεζόν, ενώ με τη μορφή δανεισμού αποκτήθηκε και η Τζίνα Λαμπρούση.

Τετρατές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε η διεθνής κεντρικός Κατερίνα Γιώτα. Η 23χρονη πρώην αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιάς εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

" Αποτελεί μεγάλη τιμή που θα φορέσω τη φανέλα του συλλόγου και που θα αγωνιστώ στην ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή της Α1", δήλωσε η ύψους 1.85μ. παίκτρια.

Γιώτα και Λαμπρούση στον Ολυμπιακό

Στις "ερυθρόλευκες" θα αγωνίζεται και η 20χρονη Τζίνα Λαμπρούση. Η επίσης διεθνής και συμπαίκτρια της Γιώτα στον Ηρακλή θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Γιώτα και Λαμπρούση στον Ολυμπιακό

Δείτε τη φωτογράφιση που εκανε η Κατερίνα Γιώτα το καλοκαίρι του 2012 για το Sport24.gr, παρέα με 2 φίδια και την αντίστοιχη περσινή φωτογράφιση της Τζίνας Λαμπρούση πριν αναχωρήσει για το Ionian Beach Volley στην Βόνιτσα και την Πρέβεζα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ