Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανέβηκε ο πήχης

Ανέβηκε ο πήχης

Το Sport24.gr κάνει αφιέρωμα στην Α1 βόλεϊ γυναικών η οποία αναμένεται να είναι πιο δυνατή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πρώτο σερβίς έχουμε και στην Α1 βόλεϊ γυναικών όπου αναμένεται φέτος να παρακολουθήσουμε καλύτερο θέαμα και μάχες σε πολλά μέτωπα. Ο Ολυμπιακός ξεκινά με τον τίτλο του φαβορί, ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως ο μεγαλύτερος του αντίπαλος, ενώ Παναξιακός, ΑΟ Θήρας, Μαρκόπουλο και Άρης θα παλέψουν για την τετράδα.

Από εκεί και πέρα οι ομάδες έχουν ως στόχο την όσο το δυνατό πιο γρήγορη παραμονή τους με τα πράγματα να είναι ιδιαίτερα δύσκολα για την ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων.

Ανέβηκε ο πήχης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ

Είναι η ομάδα η οποία κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στους εγχώριους τίτλους. Φέτος έχει βάλει ως στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη. Για να το πετύχει κράτησε τον Κοβάτσεβιτς και σχεδόν όλο τον κορμό του. Οι αλλαγές που έκανε ήταν ελάχιστες αφού ουσιαστικά στη βασική εξάδα άλλαξε μόνο η διαγώνια με την Χίπε να παίρνει τη θέση της Τσβετάνοβα και την Τσίμα να έρχεται από τον Παναθηναϊκό για να προσθέσει με την εμπειρία της λύσεις στα άκρα αντί της Μανωλίνας Κωνσταντίνου. Μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος με τον τίτλο του φαβορί και μένει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: "Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με την προηγούμενη χρονιά. Ωστόσο πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού έχουμε ένα χρόνο παραπάνω ως ομάδα ενώ έγιναν και δυο προσθήκες ποιοτικών παικτριών. Ο στόχος μας να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε και τους δυο τίτλους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη".

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: "Σίγουρα εμείς αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και θα είναι πιο δυνατός αντίπαλος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Α.Ο. Θήρας που ήταν ο αντίπαλος μας στους περσινούς τελικούς διαθέτει επίσης πολύ καλή ομάδα όπως και ο Πανναξιακός. Παράλληλα θεωρώ ότι και ο Άρης είναι δυνατότερος από πέρσι σίγουρα πρόκειται για μια σοβαρά ομάδα. Από κει και πέρα δεν έχουμε εικόνα για τις νέες ομάδες στην κατηγορία. Θα πρέπει να παιχθούν πρώτα ορισμένα ματς και μετά θα έχουμε ασφαλέστερη άποψη".

Χριστοδούλου: "Πλεονέκτημα η... χημεία"

Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Στέλλα Χριστοδούλου αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: "Νομίζω ότι το βασικό πλεονέκτημα της ομάδας μας είναι η χημεία που έχει καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελείται από τον ίδιο βασικό κορμό. Φέτος έγιναν προσθήκες δυο αθλητριών και έχουμε ένα πολύ ολοκληρωμένο ρόστερ με πολύ καλές αθλήτριες σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι το βασικό μας πλεονέκτημα".

Τέλος, η διεθνής πασαδόρος ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: "Αρχικά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους αθλητές. Εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο και περιμένουμε από αυτόν να αγκαλιάσει το άθλημα μας και να γεμίσει τα γήπεδα. Φυσικά αυτό να γίνει κάτω από καλές συνθήκες χωρίς κρούσματα βίας".

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Ευγενία Τσίμα (Ακραία), Σάσκια Χίπε (Διαγώνια)

Έφυγαν: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Ακραία), Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα (Διαγώνια)

Το ρόστερ:

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Βλαχάκη Κωνσταντίνα Ακραία 08/05/1995 1.78
2. Γιώτα Κατερίνα Κεντρική 07/03/1990 1.86
3. Γιώτα Αφροδίτη Κεντρική 03/12/1999 1.82
4. Εμμανουηλίδου Μελίνα Κεντρική 18/09/1994 1.88
5. Ζαμπάτη Όλγα Ακραία 03/12/1999 1.82
6. Κοκκινάκη Ειρήνη Λίμπερο 06/06/1996 1.70
7. Κονόμι Αρέτα Λίμπερο 31/01/1989 1.64
8. Λαζάρεβιτς Άννα Ακραία 04/07/1991 1.87
9. Λαμπρούση Τζίνα Κεντρική 27/01/1993 1.84
10. Μαλασάι Ναντζέγια Ακραία 14/12/1990 1.83
11. Μικέλη Μαρία Πασαδόρος 11/07/2000 1.78
12. Μιλεντίγιεβιτς Ελένη-Ελπίδα Ακραία 15/06/1999 1.80
13. Τέζα Αρετή Πασαδόρος 03/04/1980 1.75
14. Τσίμα Ευγενία Ακραία 17/05/1986 1.85
15. Χίπε Σάσκια Διαγώνια 16/01/1991 1.86
16. Χριστοδούλου Στέλλα Πασαδόρος 19/07/1991 1.87
Ανέβηκε ο πήχης

ΑΟ ΘΗΡΑΣ: ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με παρακαταθήκη την περυσινή επιτυχημένη σεζόν, ο Α.Ο Θήρας θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικός τη φετινή αγωνιστική χρονιά, κάνοντας περήφανους τους κατοίκους της Σαντορίνης για το καμάρι του νησιού τους.

Ο προπονητής του Α.Ο Θήρας, Απόστολος Οικονόμου αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: "Η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά μας άφησε όλους εδώ στο νησί μία πολύ όμορφη αίσθηση χαράς και περηφάνιας αλλά μας άφησε ταυτόχρονα και μία σημαντική κληρονομιά που πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα , διοικητικό αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο όπου είναι ο δικός μου τομέας ευθύνης, οι στόχοι της ομάδας πρέπει να διαχωριστούν σε πολλά χρονικά πλαίσια. Στο βραχυπρόθεσμο πλαίσιο θα πρέπει ως μία καινούργια ομάδα να αποκτήσουμε ξανά από την αρχή την αγωνιστική μας ταυτότητα και με βάση το ταλέντο μας να αποκτήσουμε εκείνους τους αυτοματισμούς που θα μας επιτρέψουν τις καλές εμφανίσεις και θα μας οδηγήσουν στα πετυχημένα αποτελέσματα.

Στο μεσοπρόθεσμο πλαίσιο όλη αυτήν η αγωνιστική μας προσπάθεια να μας οδηγήσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος οπού στα play offs θα κυνηγήσουμε ξανά την διάκριση. Η συμμετοχή μας για πρώτη φορά στο final-4 του Κυπέλλου είναι επίσης ένας εξίσου σημαντικός στόχος για εμάς όπως και το να είμαστε ανταγωνιστικοί στο CEV CUP, οπού για πρώτη φορά συμμετέχει η ομάδα μας.

Στο μακροπρόθεσμο πλαίσιο, να συνεχίσουμε να είμαστε ως Α.Ο. Θήρας στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ και παράλληλα να συνεχίζουμε να κάνουμε περήφανους τους κατοίκους της Σαντορίνης που η στήριξη τους και η αγάπη τους μας δίνει τεράστια δύναμη και τους θέλουμε κοντά μας και την φετινή σεζόν".

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο κόουτς της Σαντορίνης είπε: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να τονίσω ότι το φετινό πρωτάθλημα ,θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, με πολλές καλές ομάδες οπού η αγωνιστική τους ποιότητα είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και μετά από καιρό βλέπουμε ολοένα και περισσότερες ομάδες να επενδύουν σε ξένες.

Ειδικά φέτος έχουμε και πολύ καλή ποιότητα ξένων αθλητριών ,οπού θα βοηθήσουν μέσω του ανταγωνισμού και τις Ελληνίδες παίκτριες να εξελιχθούν περισσότερο. Νομίζω ότι ξεχωρίζει σε ποιότητα ο Ολυμπιακός που και φέτος θεωρώ ότι είναι το μεγάλο φαβορί για το νταμπλ αλλά και ο Παναθηναϊκός οπού με τις κινήσεις που έκανε είναι λογικό να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα .

Από εκεί και πέρα στις θέσεις 3-8 ο Α.Ο Θήρας, ο Πανναξιακός, ο Άρης το Μαρκόπουλο ,η Ηλιούπολη και οι Μακεδόνες Αξιού θα συγκροτήσουμε ένα πολύ καλό γκρουπ ομάδων οπού θα διεξάγονται πολλά ανταγωνιστικά και αμφίρροπα παιχνίδια με πολλές εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Τέλος οι υπόλοιπες 4 ομάδες Θέτιδα, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Αίας Ευόσμου και ΑΕΚ θα παλέψουν για τον στόχο της παραμονής".

Μουντάκη: "Ελάτε γήπεδο"

Η αρχηγός του Α.Ο Θήρας, Νίκη Μουντάκη αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, τόνισε: "Σίγουρα θα εκμεταλλευτούμε σαν ομαδα όπως και πέρυσι τη δυνατή μας έδρα και τον έβδομο παίκτη μας... Τους φιλάθλους μας!! Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι το σέρβις και η υποδοχή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην κατάκτηση του στόχου μας που ειναι η είσοδος στην τετράδα. Επίσης, είναι σημαντικό το καλο κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει φέτος στην ομάδα".

Τέλος, η έμπειρη άσος του ΑΟΘ έκανε και το κάλεσμά της-ευχή της για την αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει: "Θα ήθελα να καλέσω μικρούς και μεγάλους να έρθουν στο γήπεδο να απολαύσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να γεμίσουν τα γήπεδα με μικρά παιδιά και όχι μόνο. Σάββατο απόγευμα πάρτε τα παιδια σας και ελάτε γήπεδο".

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Άνια Ζντοβντς (Ακραία), Ναταλία Μεταξά (Κεντρική), Ιβάνα Όστοϊτς (Ακραία),Αλεξάντρα Τέρζιτς (Διαγώνια), Ειρήνη Τσομπανίδου (Κεντρική), Μαρίνα Τσοχατζή (Πασαδόρος)

Έφυγαν: Μαρία Οικονομίδου (Κεντρική), Ανίκα Μπρίνκμαν (Ακραία), Μιροσλάβα Κιγιάκοβα (Ακραία), Αλεξάντρα Βίντοβιτς (Διαγώνια), Νικολέτα Καραφουλίδου (Κεντρική)

Το ρόστερ:

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Αρτακιανού Μαριαλένα Λίμπερο 21/05/1994 1.70
2. Βεργίδου Όλγα Πασαδόρος 17/12/1991 1.78
3. Γεωργιάδου Αναστασία Κεντρική 29/04/1991 1.87
4. Ζντοβτς Άνια Ακραία 24/08/1987 1.87
5. Μεταξά Ναταλία Κεντρική 08/06/1992 1.83
6. Μουντάκη Φερενίκη Ακραία 25/04/1983 1.68
7. Όστοϊτς Ίβανα Ακραία 13/12/1982 1.79
8. Παναγιωτίδου Αναστασία Κεντρική 09/01/1999 1.87
9. Σκορδίλη Άρτεμις Πασαδόρος 12/09/1982 1.75
10. Τέρζιτς Αλεξάντρα Διαγώνια 10/07/1988 1.87
11. Τσβέτκοβα Ζένια Διαγώνια 01/02/1988 1.80
12. Τσομπανίδου Ειρήνη Κεντρική 15/07/1993 1.85
13. Τσοχατζή Μαρίνα Πασαδόρος 17/07/1993 1.78
Ανέβηκε ο πήχης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ενισχυμένος με τρεις ξένες, με νέα έδρα το κλειστό του Μετς ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με αισιοδοξία τη νέα αγωνιστική αγωνιστική σεζόν με στόχο να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο ανταγωνιστικά.

Ποιοτικά οι πράσινες θα είναι σίγουρα καλύτερες από πέρσι και εκείνο που μένει να δούμε είναι εάν θα μπορέσουν να γίνουν ομάδα. Μεγάλο στοίχημα είναι η δημιουργία ενός ικανού ελληνικού κορμού και για αυτό το λόγο φέτος ο Παναθηναϊκός ποντάρει στις Χρυσομάλλη και Παπαδοπούλου για τη θέση της πασαδόρου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας σχολίασε: "Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε φέτος είναι μία νέα ομάδα, με καινούργια φιλοσοφία τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτά και θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Η άποψή μου είναι όταν καταφέρουμε να είμαστε στην αγωνιστική κατάσταση που έχουμε θέσει εξ αρχής, τότε θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει".

Μιλώντας δε για φαβορί και αουτσάιντερ, ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέφερε: "Εκτιμώ ότι το νέο πρωτάθλημα αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό με πληθώρα καλών ομάδων. Φαβορί θεωρητικά είναι ο κάτοχος του τίτλου κάθε νέα σεζόν, ωστόσο περιμένω πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις και είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε προβλέψεις. Υπάρχουν πολλές και αξιόλογες ομάδες, που έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι και νομίζω θα έχουμε πολλές εκπλήξεις".

Μερτέκη: "Έχουμε δέσει ως ομάδα"

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λίτσα Μερτέκη αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, τόνισε: "Φέτος η ομάδα μας αποτελείται από πολλές νέες μονάδες, καθεμία με το δικό της ιδιαίτερο στοιχείο. Έχουμε καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δέσουμε ως ομάδα και να παρουσιάζουμε ομοιογένεια. Μια ομάδα για να μπορέσει να κατακτήσει τους στόχους της θα πρέπει να είναι καλά δουλεμένη σε όλους τους τομείς. Όλες οι παίκτριες έχουν μάθει να παλεύουν για κάθε μπάλα και να μάχονται με στόχο την νίκη. Έτσι και η δική μου ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη".

Τέλος, η διεθνής άσος έδωσε την ευχή της για την αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει: "Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, υγεία πάνω από όλα και να παιχτεί όμορφο και ποιοτικό βόλεϊ".

Τι έκανε στις μεταγραφές:

Ήρθαν: Μαρίσα Φιλντ (Κεντρική), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Κεντρική), Άννα Καρπουζά (Κεντρική), Γιάνα Φρανσίσκα Πολ (Ακραία), Κάιλα Ρίτσι (Ακραία), Στέλλα Λαγουδάκη (Ακραία) Αθηνά Χρυσομάλλη (Πασαδόρος)

Έφυγαν: Ζένια Τσίμα (Ακραία), Μαρία Νομικού (Διαγώνια), Μπριζίτκα Μόλναρ (Ακραία), Νικολέτα Κουτουξίδου (Πασαδόρος), Έλενα Κωνσταντινίδου (Κεντρική), Ράνια Γκούζου (Ακραία), Μαριώτα Αγγελοπούλου (Ακραία-Λίμπερο)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Καββαδία Αγγελική Κεντρική 17/02/1994 1.90
2. Καρπουζά Άννα Κεντρική 01/09/1990 1.92
3. Κάστανου Λυδία-Ευαγγελία Διαγώνια 27/06/1998 1.91
4. Κωνσταντινίδου Αλίκη Κεντρική 26/06/1989 1.80
5. Λαγουδάκη Στέλλα Ακραία 25/04/1987 1.81
6. Μερτέκη Ευαγγελία Διαγώνια 29/04/1991 1.90
7. Παπαδοπούλου Χαρά Πασαδόρος 09/12/1996 1.74
8. Πόλ Γιάνα Φρανσίσκα Ακραία 07/05/1988 1.85
9. Ρίτσι Κάιλα Ακραία 20/06/1989 1.88
10. Ρόγκα Πέννυ Λίμπερο 04/07/1987 1.63
11. Φίλντ Μαρίζα Κεντρική 10/07/1987 1.90
12. Χρυσομάλλη Αθηνά Πασαδόρος 07/12/1990 1.74
Ανέβηκε ο πήχης

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Ιδιαίτερα ανανεωμένος θα παρουσιαστεί και ο Πανναξιακός. Ο Γιώργος Ρούσης μετά από 3,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό μετακόμισε στη Νάξο και έστησε μία ομάδα σχεδόν από την αρχή. Αυτό είχε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά του αφού χρειάστηκε αρκετός χρόνος ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ αν και το αποτέλεσμα αναμένεται να δικαιώσει σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: "Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, ανάλογη των τελευταίων ετών. Γνωρίζουμε όμως και τις δυσκολίες γιατί στο φετινό πρωτάθλημα θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός".

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας τόνισε: "Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να κάνουν καλή πορεία και θα το δούμε μέσα από τη διαδικασία των αγώνων".

Τοτσίδου: "Να δώσουμε λόγους στον κόσμο να στηρίξει το άθλημά μας"

Η αρχηγός του Πανναξιακού Α.Ο.Ν, Σία Τοτσιδου αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: "Η ομάδα μας φέτος αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα τα οποία έχουν όρεξη για δουλειά. Αυτό σε συνδυασμό με το ευχάριστο κλίμα αλλά και τη συγκέντρωση που υπάρχει εντός του γηπέδου θα συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας".

Τέλος, η άσος της ομάδας της Νάξου ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: "Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και όλοι εμείς που ασχολούμαστε έμπρακτα με αυτό να δώσουμε λόγους στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει το ευγενές άθλημά μας".

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Μαρία Οικονομίδου (Κεντρική), Μαρία Γάτση (Ακραία), Ξένια Κακουράτου (Λίμπερο), Βαρβάρα Ξαγοραράκη (Κεντρική), Κατερίνα Ζακχαίου (Κεντρική), Μόνικα Πότοκαρ (Ακραία), Βίκυ Σεφεριάδου (Πασαδόρος), Λουτσία Φρέσκο (Διαγώνια)

Έφυγαν: Σίσυ Αποστολίδου (Ακραία), Σοφία Γκιαούρη (Λίμπερο), Ειρήνη Κελεσίδου (Λίμπερο), Άννα Καρπουζά (Διαγώνια), Παναγιώτα Διώτη (Ακραία), Ναταλία Μεταξά (Κεντρική), Αποστολία Νούσια (Ακραία), Αλίσια Πέριν (Κεντρική), Εμίλια Μιλοβάνοβιτς (Πασαδόρος)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Αναγνώστου Βιλελμίνη Ακραία 06/06/2001 1.74
2. Βόμβα Παναγιώτα Κεντρική 25/08/2001 1.80
3. Γάτση Μαρία Ακραία 25/04/1993 1.81
4. Δρακουλίδου Κωνσταντίνα Πασαδόρος 27/11/1996 1.80
5. Ζακχαιου Κατερίνα Κεντρική 26/07/1995 1.92
6. Κακουράτου Ξένια Λίμπερο 16/06/1993 1.56
7. Κατερίνη Καλλιόπη Ακραία 13/07/2002 1.69
8. Μαυρομάτη Ιωάννα Λίμπερο 10/06/1999 1.59
9. Ξαγοραράκη Βαρβάρα Κεντρική 11/07/1992 1.78
10. Οικονομίδου Μαρία Κεντρική 18/08/1992 1.83
11. Πότοκαρ Μόνικα Ακραία 18/12/1987 1.78
12. Σεφεριάδου Βίκυ Πασαδόρος 27/03/1990 1.85
13. Τοτσίδου Αθανασία Ακραία 18/06/1989 1.80
14. Φρέσκο Λουσία Διαγώνια 14/05/1991 1.94
Ανέβηκε ο πήχης

ΑΡΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Με οδηγό την περσινή σεζόν όπου αν και νεοφώτιστος έκανε εξαιρετική πορεία, ο Άρης θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω έχοντας κάνει αρκετές προσθήκες στο ρόστερ του. Αλλαγές στον βασικό κορμό έγιναν, ωστόσο οι κιτρινόμαυρες αναμένεται να έχουν το ίδιο μαχητικό πνεύμα που έδειξαν και πέρσι.

Ο τεχνικός των κίτρινων Δημήτρης Σολκίδης μιλώντας για τις φιλοδοξίες της ομάδας του τη φετινή σεζόν σημείωσε: «Φιλοσοφία της ομάδας μας είναι να κερδίζει από κάθε παιχνίδι αυτό που της αξίζει. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας, θέλουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες. Στόχος μας είναι όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να ξέρουμε πως παίξαμε στα όρια μας και δεν αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Αναφερόμενος στα φαβορί και τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος τόνισε: "Το μεγάλο φαβορί της φετινής χρονιάς είναι ο Ολυμπιακός. Η προσθήκη της Χίππε και η παρουσία των Χριστοδούλου - Γιώτα, του δίνει μια άλλη δυναμική και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παίκτριες του Ολυμπιακού τον κάνουν να ‘ξεφεύγει’ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Όσο αναφορά τα αουτσάιντερ υπάρχουν 2 - 3 ομάδες που θα διεκδικήσουν αυτόν τον τίτλο και μια από αυτές είναι και η δικιά μου ομάδα, ο Άρης".

Η αρχηγός του Άρη, Τζου Καετάνο μιλώντας για τα στοιχεία που θα διακρίνουν φέτος την ομάδα της ανέφερε: "Το πάθος και η θέληση για την νίκη. Πρέπει να έχουμε θέληση και μέσα από τη σκληρή προπόνηση θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλά σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε την νίκη".

Αυτό που ευχήθηκε λίγες ώρες πριν από το πρώτο σερβίς ήταν: "Να έρχεται συνεχώς περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, γιατί κάθε χρόνο το επίπεδο ανεβαίνει και το θέαμα για τους θεατές είναι καλύτερο".

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Μπράνκισα Νίκιτς (Διαγώνια), Έλενα Κωνσταντινίδου (Κεντρική), Ειρήνη Κελεσίδου (Λίμπερο), Ευφροσύνη Αλεξάκου (Ακραία), Μαριάντζελα Χαραβελούλη (Πασαδόρος)

Έφυγαν: Ηλιάνα Ιακωβίδου (Λίμπερο), Μερόπη Καλανταρίδου (Ακραία), Άρτεμις Πλουμή (Πασαδόρος), Διονυσία Τυφλιώρη (Κεντρική)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Αλεξάκου Ευφροσύνη Ακραία 26/02/2000 1.80
2. Γουγούση Καμάτσο Αναστασία Λουσία Ακραία 23/05/1998 1.85
3. Καετάνο Τζου Ακραία 11/06/1987 1.80
4. Καραφουλίδου Νικολέτα Κεντρική 26/01/1993 1.86
5. Κελεσίδου Ειρήνη Λίμπερο 16/05/1991 1.77
6. Κωνσταντινίδου Έλενα Κεντρική 18/04/1992 1.86
7. Νίκιτς Μπράνκισα Διαγώνια 26/10/1985 1.93
8. Πεσόα Βιβιάνε Πασαδόρος 23/04/1989 1.80
9. Πήττα Λαμπριάνα Κεντρική 30/01/1998 1.83
10. Σταματίου Χρυσάνθη Ακραία 14/06/1999 1.81
11. Χαραβελούλη Μαριάντζελα Πασαδόρος 07/06/1996 1.85
12. Χίτζιου Μαρία Λίμπερο 03/10/1997 1.73
Ανέβηκε ο πήχης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ

Ενισχυμένη και έτοιμη για τις προκλήσεις της νέας σεζόν η ομάδα του Γ.Σ Ηλιούπολης θέλει να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή και από εκεί και πέρα να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Η προπονήτρια του Γ.Σ Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη αναφερόμενη στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: "Σίγουρα φέτος υπάρχει περισσότερη ποιότητα στο σύνολο της ομάδας και κάποιες πιο έμπειρες αθλήτριες. Δεν μπορώ να γνωρίζω σε καμία περίπτωση τι θα επιτύχουμε αλλά ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο. Είναι σίγουρα αρχή και θα πρέπει να έχουμε μία εικόνα όλων των ομάδων πρώτα για να υπάρξουν έστω υποθέσεις. Για εμάς και αυτή την χρονιά προτεραιότητά μας είναι η εξασφάλιση της παραμονής και αφού πρώτα αυτό διασφαλιστεί θα θέλαμε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά".

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, η κόουτς της Ηλιούπολης τόνισε: "Αν εννοείτε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, θεωρώ πως και φέτος θα είναι ο Ολυμπιακός, που μοιάζει να είναι πιο πλήρης σε όλες τις θέσεις με βάθος πάγκου επίσης.

Όσον αφορά τα αουτσάιντερ δεν μπορώ να έχω καμία άποψη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μη έχοντας μια πλήρη εικόνα των ομάδων. Πάντως είναι σχεδόν βέβαιο τουλάχιστον μέχρι στιγμής ότι θα είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και φανερά πιο ενισχυμένο από τις προηγούμενες χρονιές που συμμετείχαμε. Εύχομαι υγεία και καλούς αγώνες σε όλες τις ομάδες".

Γκλιγκόροβιτς: "Καλύτερο και ποιοτικότερο βόλεϊ"

Η αρχηγός του Γ.Σ Ηλιούπολης, Μπίλιανα Γκλιγκόροβιτς αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, τόνισε: "Φέτος μας χαρακτηρίζει περισσότερη εμπειρία και είμαστε πιο ενισχυμένες από πέρυσι".

Τέλος, η έμπειρη πασαδόρος της ομάδας της Ηλιούπολης ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: "Εύχομαι να παιχτεί ακόμη καλύτερο και ποιοτικότερο βόλεϊ και οι άνθρωποι που το στηρίζουν να παραμείνουν δίπλα του. Όλα αυτά πάντα με υγεία και χαρά".

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Σοφία Γκρέκα (Ακραία), Κάταλιν Κις (Ακραία), Τόνια Κοκίου (Λίμπερο), Ευανθία Λάβδα (Πασαδόρος), Άννα Σαλούστρου (Κεντρική), Ευτυχία Μαθιουδάκη (Λίμπερο), Άννα Σπανού (Ακραία), Αντιγόνη Τσουμήτα (Κεντρική)

Έφυγαν: Μαρίνα Αργυροπούλου (Λίμπερο), Κλαίρη Βέλλιου (Ακραία), Αλεξάντρα Βούκοβιτς (Ακραία), Ζωή Γεωργίου (Πασαδόρος), Δήμητρα Ευθυμιοπούλου (Ακραία), Ευαγγελία Καπέλλου (Κεντρική), Νατάσα Μαρκοπούλου (Κεντρική), Σεβαστή Μπανίκα (Ακραία)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Γιοβάνη Μάρβη Διαγώνια 15/12/1989 1.81
2. Γκλιγκόροβιτς Μπίλιανα Πασαδόρος 31/01/1982 1.85
3. Γκρέκα Σοφία Ακραία 25/06/1997 1.78
4. Κάταλιν Κις Ακραία 02/02/1979 1.85
5. Κοκίου Τόνια Λίμπερο 02/04/1988 1.63
6. Λάβδα Ευανθία Πασαδόρος 15/10/1997 1.75
7. Λάππα Καρολίνα Πασαδόρος 02/04/1991 1.71
8. Μαθιουδάκη Ευτυχία Λίμπερο 25/04/1995 1.66
9. Μαλουσάρη Όλγα Κεντρική 08/12/1990 1.83
10. Σαλούστρου Άννα Κεντρική 22/10/1985 1.88
11. Σπανού Άννα Ακραία 18/11/1995 1.86
12. Τσουμήτα Αντιγόνη Κεντρική 28/07/1990 1.81
Ανέβηκε ο πήχης

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ

Μια ιδιαίτερα μαχητική και νεανική ομάδα έχει δημιουργήσει τη φετινή σεζόν το Μαρκόπουλο με νέο τεχνικό τον Γιάννη Νικολάκη και στόχο να δυσκολέψει στο μέγιστο βαθμό κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο διάβα του.

Ο προπονητής του ΑΟΜ, Γιάννης Νικολάκης αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «To φετινό μας στοίχημα είναι να παρουσιάσουμε μία μαχητική ομάδα που να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι .Η ομάδα μας απαρτίζεται από νεαρές ταλαντούχες Ελληνίδες που μαζί με τις ξένες θα προσπαθήσουμε σεμνά ταπεινά και με πολύ δουλειά να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένο στόχο δεν βάζουμε, ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα μας δείξουν το πλασάρισμά μας, μιας και όλες οι ομάδες φέτος έχουν ενισχυθεί κάτι που αυτό προαναγγέλλει ένα δυνατό πρωτάθλημα σαφώς πολύ καλύτερο από το περσινό».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Αναμφισβήτητα το φαβορί και φέτος θα είναι ο Ολυμπιακός όπου έχει τον πρώτο λόγο. Τον τίτλο του αουτσάιντερ δεν μπορούμε να πούμε ακόμη διότι είναι πολύ νωρίς (τα αποτελέσματα-η σταθερότητα και ο παράγοντας ‘τύχη’ θα δώσουν προβάδισμα σε όποια ομάδα χρηστεί)».

Δικαιούλια: "Πάθος σε κάθε φάση"

Η αρχηγός της ομώνυμης τοπικής ομάδας του Μαρκόπουλου, Βιργινία Δικαιούλια αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: "Πιστεύω πως το γεγονός ότι είμαστε μια νεανική ομάδα πολύ δεμένη και ο τρόπος που δουλεύουμε μέσα στην προπόνηση είναι αυτά που μας ωθούν να δείχνουμε πάθος απέναντι σε κάθε φάση με οποία ομάδα και να παίζουμε. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το βασικότερο χαρακτηριστικό που θα εκμεταλλευτουμε σε κάθε ματς ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Τέλος, η άσος του ΑΟΜ ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: "Εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς ακρότητες και φανατισμούς και ο κόσμος να ευχαριστηθεί ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα".

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Βασιλική Διάλλα (Κεντρική), Έρικα Μερκάδο (Βενεζουέλα), Ηλιάνα Ιακωβίδου (Λίμπερο), Νάσια Φακοπουλίδου (Ακραία), Πούλι Κλάιν (Ακραία), Ζακλίν Ροντρίγκες ντε Σόουζα (Πασαδόρος)

Έφυγαν: Ευφροσύνη Αλεξάκου (Ακραία), Δάφνη Βαρουδάκη (Ακραία), Άσλεϊ Βάσκες (Πασαδόρος), Τόνια Κοκίου (Λίμπερο),

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Γεωργανζή Ιωάννα Διαγώνια 16/02/2001 1.86
2. Διάλλα Βασιλική-Μαρία Κεντρική 05/03/1998 1.85
3. Δικαιούλια Βιργινία Κεντρική 08/05/1995 1.83
4. Ιακωβίδου Ηλιάνα Λίμπερο 25/03/1995 1.75
5. Καρακάση Ελένη Πασαδόρος 31/01/2000 1.80
6. Κλάιν Πούλι Ακραία 30/03/1986 1.84
7. Λιάγκη Νάσια Διαγώνια 25/11/1995 1.82
8. Μερκάντο Έρικα Διαγώνια 27/02/1992 1.85
9. Μπαμπίρη Μαριαλένα Κεντρική 04/04/2000 1.81
10. Νικολογιάννη Ασημίνα Ακραία 04/06/1999 1.83
11. Πατεράκη Μαριφένια Κεντρική 17/05/1996 1.85
12. Ροντρίγκεζ Ζακλίν Πασαδόρος 22/02/1986 1.82
13. Τουλγαρίδου Ευαγγελία Λίμπερο 14/03/1998 1.62
14. Φακοπουλίδου Αθανασία Ακραία 22/05/1998 1.80
Ανέβηκε ο πήχης

ΑΕΚ: ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Με πολλές νέες αλλαγές στο ρόστερ αλλά και νέο προπονητή στον πάγκο, η Α.Ε.Κ θα προσπαθήσει να υπερκεράσει τα όποια εμπόδια της δύσκολης περιόδου που διανύει και να παρουσιαστεί όσο καλύτερα μπορεί τη φετινή σεζόν με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δήμος Φιλιππάτος αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «Η φετινή ΑΕΚ έχει χτιστεί με πολύ δυσκολία αφού ήταν δύσκολο να πείσουμε αθλήτριες να έρθουν στην ομάδα. Ακόμα και αυτή τη στιγμή το ροστερ μας δεν είναι ολοκληρωμένο. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε με τον υπεύθυνο του τμήματος φέραμε στην ομάδα αθλήτριες μικρές μεν σε ηλικία και κατά συνέπεια χωρίς την ανάλογη εμπειρία, με μεγάλη όρεξη όμως για δουλειά! Αυτό θα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα μας τη φετινή χρονιά. Να δουλέψουμε όσο μπορούμε πιο σκληρά μέσα στο γήπεδο για να βελτιωθούμε πρώτα από όλα τεχνικά και αυτό να οδηγήσει στη βελτίωση της ομάδας συνολικά στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό σίγουρα προυποθέτει και χρόνο. Ξεκάθαρος στόχος για τη φετινή χρονιά είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με υψηλότερους στόχους σίγουρα, άλλα αυτή τη στιγμή διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε στο στόχο μας".

Σχολιάζοντας τα φαβορί και τα αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο νέος τεχνικός τόνισε: "Πιστεύω πως το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εχει κρατήσει τον περυσινό κορμό και τον ίδιο προπονητή και έχει προσθέσει και μία αθλητρια πολύ υψηλού επιπέδου στο δυναμικό του. Από την άλλη και οι υπόλοιπες ομάδες της περσινής τετράδας έχουν την ίδια περίπου δυναμικότητα ενώ αρκετά ενισχυμένο παρουσιάζεται το Μαρκόπουλο, για το οποίο πιστεύω ότι θα διεκδικήσει κάτι αρκετα καλό και θα προσπαθήσει να πλασαριστεί μέσα στην τετράδα".

Νούσια: "Πρόκληση"

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Αποστολία Νούσια αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, τόνισε: «Είμαστε μια πολύ καινούρια και νεανική ομάδα με πολλή όρεξη για δουλειά και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στα σαλόνια της Α1! Κάθε αγώνας είναι σημαντικός και για το λόγο αυτό θα εκμεταλλευτούμε το πάθος που έχουμε σαν νέα κορίτσια. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ιστορική ομάδα και μόνο άγχος δεν θέλουμε να μας γεμίσει αυτό.Αντιθέτως, θα το δούμε σαν πρόκληση και θα προσπαθησουμε να κερδίσουμε εμπειρίες από αυτό. Έχουμε την πρόθεση να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς μαζί με τον προπονητή μας».

Τέλος, η ακραία της ΑΕΚ ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Είναι σημαντικό στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε,ο αθλητισμός να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μεις που έχουμε το προνόμιο να είμαστε αθλήτριες υψηλού επιπέδου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να διατηρήσουμε το επίπεδο της Α1 σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Εμείς σαν ΑΕΚ ευχόμαστε ένα υγιές πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς, γεμάτο εμπειρίες και δυνατά παιχνίδια»!

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Αποστολία Νούσια (Ακραία), Μαρίνα Αργυροπούλου (Λίμπερο), Θεοκλητεία Βενέτη (Πασαδόρος), Ελεάνα Γεωργαντά (Πασαδόρος), Μελίνα Ζίγκα (Κεντρική), Έφη Καράτερζη (Ακραία), Ειρήνη Κουτρουμπή (Κεντρική), Γεωργία Τσαπρούνη (Κεντρική), Καρίνα Φιλιπιόνκα (Διαγώνια)

Έφυγαν: Μαρίνα Τσοχατζή (Πασαδόρος), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Κεντρική), Ιζαμπέλα Ιβάνοβα (Ακραία), Μαρία Λαμπρινίδου (Κεντρική), Σοφία Κοσμά (Ακραία), Κατσαντώνη, Ξένια Κακουράτου (Λίμπερο), Φαίη Κουνάδη (Πασαδόρος), Άννα Σπανού (Ακραία), Αριστέα Τοντάι (Κεντρική)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Αργυροπούλου Μαρίνα Λίμπερο 10/08/1995 1.78
2. Βάθη Λιάνα Κεντρική 30/03/1999 1.80
3. Βενέτη Θεοκλητεία Πασαδόρος 21/04/1994 1.70
4. Γεωργαντά Ελεάνα Πασαδόρος 30/04/1986 1.78
5. Ζίγκα Μελίνα Κεντρική 15/02/1996 1.78
6. Καλαφατάκη Αγγελική Ακραία 16/06/1995 1.76
7. Καράτερζη Έφη Ακραία 28/03/1996 1.78
8. Κουτρουμπή Ειρήνη Κεντρική 10/05/1998 1.80
9. Μπελιά Μαριάννα Λίμπερο 24/10/1998 1.64
10. Νούσια Αποστολία Ακραία 13/03/1991 1.78
11. Τσαπρούνη Γεωργία Κεντρική 11/06/1997 1.78
12. Φιλιπιόνκα Καρίνα Διαγώνια 13/11/1985 1.90
Ανέβηκε ο πήχης

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

Η ομάδα του Ευόσμου χαμήλωσε ακόμη περισσότερο το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, όχι όμως και τις φιλοδοξίες που έχει για τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής του Αίαντα Ηλίας Ζωλασταθιάδης αναφερόμενος στους στόχους του συλλόγου τόνισε: "Φέτος χτίσαμε και οργανώσαμε σε όλα τα επίπεδα μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε φιλοσοφία και νοοτροπία. Έχουμε σχεδιάσει μία νέα σε ηλικία ομάδα και επιλέγουμε αυτό το μοντέλο για να προχωρήσει ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια. Αισιοδοξούμε ότι δε θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα σχετικά με την παραμονή μας. Ακολουθούμε σε πράξη και όχι σε θεωρία την ενσωμάτωση και εξέλιξη νέων αθλητών. Ο στόχος μας λοιπόν και όχι μόνο ο φετινός είναι να κάνουμε τον Αίαντα παντοδύναμο και να αναδείξουμε τη δυναμική αυτού του τεράστιου σωματείου. Βάζουμε μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο έργο μας αλλά δε μπορείς να πας μπροστά, αν πραγματικά δε κοιτάς μπροστά".

Όσον αφορά την εκτίμηση του για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: "Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός. Πιο πίσω αλλά πολύ καλές ομάδες βάσει σχεδιασμού δείχνουν ο Παναθηναϊκός, η Σαντορίνη και η Νάξος. Οι υπόλοιπες ομάδες νομίζω βρίσκονται αρκετά κοντά και αυτό θα κάνει περισσότερο αμφίρροπο το πρωτάθλημα στη δεύτερη του ζώνη".

Ανδρονικίδου: "Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα"

Η αρχηγός του Αίαντα Χριστίνα Ανρονικίδου μιλώντας για τα στοιχεία που διακρίνουν φέτος την ομάδα της τόνισε: «Η ομάδα έχει μικρότερο μέσο όρο ηλικίας με πέρσι. Αυτό σημαίνει πως επενδύει στο μέλλον και ρισκάρει με το νεανικό της ρόστερ για φέτος στο πρωτάθλημα. Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι δύο ξένες προσθήκες που έχουν γίνει για να βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. Τέλος χωρίς τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά η ομάδα δε θα ήταν στη θέση που βρίσκεται σήμερα.

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα: «Κατά την γνώμη μου φέτος ο κόσμος του βόλεϊ θα δει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχουν έρθει πολλές έμπειρες αθλήτριες από το εξωτερικό με αποτέλεσμα να ανεβάσουν το επίπεδο του πρωταθλήματος, κάτι που σήμερα το έχουμε ανάγκη γιατί πρωτίστως βοηθά εμάς να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο και ευχάριστο πρωτάθλημα. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες».

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Σίσυ Αποστολίδου (Ακραία), Κένταλ Κλίβελαντ (Διαγώνια), Σάνια Τζούριτς (Ακραία), Σταυρούλα Κούση (Κεντρική), Γιώτα Σωτηρόγλου (Λίμπερο), Βιβή Βλάχου (Πασαδόρος)

Έφυγαν: Ντάνι Ναϊντένοβα (Ακραία), Έρικα Φαμπιάν (Ακραία), Θεοδώρα Ακριτίδου (Λίμπερο), Έφη Καράτερζη (Ακραία), Εύη Κυριακίδου (Κεντρική), Χαριτούλα Γλυκίδου (Διαγώνια), Μαρία Στεφανίδου (Κεντρική)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Ανδρονικίδου Χριστίνα Διαγώνια 21/01/1994 1.78
2. Αποστολίδου Σίσσυ Ακραία 08/06/1991 1.75
3. Βασιλοπούλου Μαριάνθη Κεντρική 24/01/1998 1.85
4. Βλάχου Βιβή Πασαδόρος 03/03/1988 1.81
5. Γεωργιάδου Ευδοξία Λίμπερο 29/08/1995 1.70
6. Κλέπκου Μαρία Ακραία 13/05/2000 1.84
7. Κλίβελαντ Κένταλ Διαγώνια 03/08/1991 1.85
8. Κόγιτς Τζούριτς Σάνια Ακραία 04/02/1991 1.86
9. Κούση Σταυρούλα Κεντρική 22/04/1995 1.81
10. Ξανθοπούλου Παναγιώτα Πασαδόρος 21/10/1999 1.82
11. Σωτήρογλου Παναγιώτα Λίμπερο 19/02/1997 1.70
12. Τζιαρλή Δήμητρα Κεντρική 24/01/2000 1.86
13. Φαλέγκα Μαντώ Ακραία 13/04/1994 1.80
14. Χαμαλίδη Θεοφίλη Κεντρική 25/03/1999 1.85
Ανέβηκε ο πήχης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την πρώτη της χρονιά στην Α1, η Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι έτοιμη να απολαύσει τα μεγάλα σαλόνια, παίζοντας καλό βόλεϊ και έχοντας ως στόχο την παραμονή της.

Ο προπονητής της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «Ως πρωτάρηδες και νεοφώτιστοι στην Α1, πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες με τον ίδιο στόχο και πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο τεχνικός της Ελπίδας Αμπελοκήπων τόνισε: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω από τους υπόλοιπους. Αουτσάιντερ της σεζόν νομίζω ότι μπορεί να είναι το Μαρκόπουλο».

Μπολέτου: "Ομοιογένεια και ενθουσιασμός"

Η αρχηγός της Ελπίδας, Κατερίνα Μπολέτου αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: «Στόχος της χρονιάς είναι η παραμονή και νομίζω ότι η Ελπίδα θα βασιστεί στην ομοιογένεια, στοιχείο που την διακρίνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ένας βασικός κορμός αθλητριών που παίζουμε αρκετά χρόνια μαζί και επιπλέον υπάρχει και ο ενθουσιασμός της… πρωτάρας».

Τέλος, η διαγώνια της νεοφώτιστης ομάδας ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Εύχομαι να έχουμε ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό, με αγωνία και καλό θέαμα μέχρι το τέλος. Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις αθλήτριες».

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Σιέρα Γουίλσον (Πασαδόρος), Αλεξία Καλανταρίδου (Ακραία), Εύη Γεροβασιλείου (Ακραία - Διαγώνια), Αννα Μυλωνά (Κεντρική), Βίκυ Καλαϊτζάκη (Κεντρική), Αθανασία Κουτούλα (Κεντρική)

Έφυγαν: Σταυρούλα Ντολοπούλου (Διαγώνια), Ειρήνη Βουγιουκλίδου (Ακραία), Δήμητρα Κουτσιούκη (Κεντρική), Βασιλική Σεφεριάδου (Πασαδόρος), Ιώ Λουτατίδου (Κεντρική), Κική Μπιλιούρη (Κεντρική)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Δάκου Λιάνα Λίμπερο 17/09/1998 1.67
2. Κουτούλα Αθανασία Κεντρική 01/07/1998 1.77
3. Γεροβασιλείου Εύη Διαγώνια 08/06/1991 1.86
4. Γκοβεδάρου Ελένη Ακραία 08/11/1996 1.85
5. Γουίλσον Σιέρρα Πασαδόρος 10/08/1994 1.80
6. Δροσοπούλου Αλεξάνδρα Ακραία 30/06/1998 1.75
7. Καλαϊτζάκη Βίκυ Κεντρική 21/12/1994 1.88
8. Καλανταρίδου Αλεξία Ακραία 19/01/1995 1.86
9. Καλαντάτζε Άννα Κεντρική 13/08/1997 1.83
10. Καρακατσιάνη Εβίτα Κεντρική 16/08/1998 1.77
11. Καραμούτσα Αθηνά Πασαδόρος 15/06/1997 1.70
12. Μπολέτου Κατερίνα Διαγώνια 16/02/1994 1.82
13. Μπολέτου Μαρία Κεντρική 09/06/1995 1.84
14. Μυλωνά Άννα Κεντρική 20/05/1998 1.83
15. Νώτη Πηνελόπη Ακραία 07/08/1997 1.86
16. Πανταζή Χριστίνα Πασαδόρος 24/05/1998 1.76
17. Παπάζογλου Κατερίνα Ακραία 02/05/1998 1.84
18. Σουπιώνη Ελένη Λίμπερο 27/07/1996 1.69
Ανέβηκε ο πήχης

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

Οι Μακεδόνες Αξιού ανασυντάχθηκαν και... επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ως στόχο το καλό βόλεϊ και την γρήγορη παραμονή.

Ο προπονητής των Μακεδόνων Αξιού, Μανώλης Σκουλικάρης αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «Φυσικά ο πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή στη μεγάλη Κατηγορία . Το περσινό πέρασμα στην Α2 μας έκανε να ανασυνταχθούμε και φέτος θέλουμε να αποδείξουμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Η ομάδα έχει διατηρήσει τον κορμό της, βασίζεται σε νέες παίκτριες και με τις προσθήκες που κάναμε θέλουμε να αποδείξουμε ότι θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος, ειδικά φέτος που παίζουμε στην φυσική μας έδρα τα Κύμινα. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, να πάρουμε νίκες και να προχωρήσουμε όσο είναι δυνατό και στο Κύπελλο.

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Είναι προφανές ότι κάποιες ομάδες ξεχωρίζουν και αξιώνουν θέση στην τετράδα. Πιστεύω όμως ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υπάρχουν πολλές ομάδες ίδιας δυναμικότητας, οι οποίες θα παλέψουν σκληρά. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και διαχειρισθεί καλύτερα το άγχος , την πίεση και την κούραση θα κερδίσει και το παιχνίδι».

Δραγουμάνου: "Να κοιτάξουμε στα μάτια όλες τις ομάδες"

Η αρχηγός των Μακεδόνων Αξιού, Μαριαλένα Δραγουμάνου αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: «Η ομάδα μας είναι μία κατά βάση νεαρή ομάδα, με πολύ ταλέντο, υπάρχει πολύ όρεξη από όλες τις αθλήτριες και από το προπονητικό τιμ. Οι πιο έμπειρες θα τραβήξουμε τις μικρότερες και με δεδομένο ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας, κάνει την ομάδα μας πολύ ανταγωνιστική καθώς παίζουμε ως σύνολο και όχι ως μονάδες. Εάν εκμεταλλευτούμε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας, όπως η ταχύτητα στο παιχνίδι,μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια όλες τις ομάδες και πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Πρωτεύον στόχος μας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και μετά θα παλέψουμε για κάτι καλύτερο».

Τέλος, η ακραία των Μακεδόνων ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα υπάρξει ωραίο θέαμα από όλες τις ομάδες, με δυνατά ματς και ανατροπές στη βαθμολογία . Εύχομαι η πολιτεία και η τηλεόραση να είναι κοντά στο γυναικείο βόλεϊ, να προβάλλονται οι αγώνες και το άθλημα γενικά και ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο . Σίγουρα όλοι οι θεατές θα απολαύσουν ωραίο θέαμα, υψηλού επιπέδου. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ελπίζω να παίξουμε όλοι ωραίο βόλεϊ».

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Κλαίρη Βέλλιου (Ακραία), Βιβή Καραγκούνη (Ακραία), Μαρία Στεφανίδου (Κεντρική), Ροβάτι Μαρλούτσι (Ακραία)

Έφυγαν: Μελίνα Ζίγκα (Κεντρική), Μαίρη Κόλλια (Διαγώνια), Μαριάντζελα Χαραβελούλη (Πασαδόρος)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Βέλλιου Κλαίρη Ακραία 01/07/1994 1.77
2. Γιαννούλη Κορίνα Κεντρική 14/09/1996 1.80
3. Δραγουμάνου Μαριαλένα Ακραία 18/12/1992 1.80
4. Ευθυμιάδου Αποστολίνα Λίμπερο 18/07/2000 1.70
5. Καλτσώνη Ζωή Πασαδόρος 05/08/2000 1.71
6. Καραγκούνη Βιβή Ακραία 23/12/1999 1.80
7. Καραφουλίδου Άλκηστις Διαγώνια 13/09/1999 1.96
8. Μυρίδου Μαρία Λίμπερο 27/09/1995 1.67
9. Παπαδοπούλου Μαριαλένα Ακραία 23/02/2000 1.80
10. Πολυνοπούλου Ιωάννα Κεντρική 09/04/1995 1.83
11. Σαγκάρντια Κλαρίσα Πασαδόρος 29/06/1989 1.74
12. Σπανού Ελένη Κεντρική 16/09/1987 1.78
13. Στεφανίδου Μαρία Κεντρική 25/11/1995 1.84
14. Τζαγκαράκη Γεωργία Λίμπερο 09/10/1997 1.65
15. Τοάζι Μαρλούτσι Ροβάτι Ακραία 20/04/1988 1.83
16. Τσουκαλά Άννα Πασαδόρος 21/05/1998 1.77
Ανέβηκε ο πήχης

ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ: ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ

Με νεανική αισιοδοξία, το νεοφώτιστο αγωνιστικό σύνολο της Θέτιδας Βούλας παρά το δύσκολο έργο που θα αντιμετωπίσει στη μεγάλη κατηγορία, θα επιδιώξει να σταθεί ανταγωνιστικά στην κατηγορία και να διεκδικήσει την παραμονή του.

Η προπονήτρια της Θέτιδος, Αγγελική Γεωργοπούλου αναφερόμενη στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «Στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Α1! Δύσκολος στόχος, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, η έμπειρη προπονήτρια τόνισε: «Φαβορί για τον τίτλο είναι για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός. Εκτός από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο παιχνίδι της διεκδίκησης, η ομάδα που έχει καλό έμψυχο υλικό και μπορει να διεκδικήσει κάποια καλή θέση στο πρωτάθλημα είναι ο Πανναξιακός».

Τουρνάκη: "Ανταγωνιστικότητα και καλό θέαμα"

Η αρχηγός της ομάδας των νοτίων προαστίων, Ζωή Τουρνάκη αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: «Να επισημάνω ότι είμαστε μια νεανική ομάδα. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι έχουμε όρεξη και θέληση για δουλειά και η καθεμία μας θέτει ως στόχο της, την προσωπική και ομαδική βελτίωση. Απο την άλλη έχουμε κοπέλες που γνωρίζουν την Α1 κατηγορία και το επίπεδο αυτής, κατι που μας δίνει ασφάλεια, αλλα και κίνητρο να στηριχτούμε πάνω σε αυτές, ώστε να ανταπεξέλθουμε με τον καλυτερο δυνατό τροπο».

Τέλος, η ακραία της Θέτιδας ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: "Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια μας στη Α1 κατηγορία. Θελουμε τα γήπεδα να γεμίζουν και να έρχεται ολοένα και περισσότερος κόσμος. Να εχουμε ένα υγείες πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς όσον αυτό είναι εφικτό και η υπόσχεση και δέσμευση μας είναι η αγωνιστικότητα και ένα καλό θέαμα όπως αρμόζει σε αυτή την κατηγορία».

Τι έκανε στις μεταγραφές

Ήρθαν: Ευδοξία Αργυροπούλου (Ακραία), Δάφνη Βαρουδάκη (Ακραία), Τάνια Κουτσιούκη (Κεντρική), Εβίτα Ξηντάρα (Λίμπερο), Έρικα Φαμπιάν (Διαγώνια), Βασιλική Χατζηκωνσταντά (Ακραία), Τάνια Χρηστινίδου (Πασαδόρος), Αριστέα Τοντάι (Κεντρική)

Έφυγαν: Νέλλη Αλεξανδροπούλου (Πασαδόρος), Χριστίνα Ζήση (Ακραία), Χρυσάνθη Καράμπαλη (Λίμπερο), Κατερίνα Νικολαΐδου (Κεντρική), Άννα Φωτεινού (Κεντρική), Ελένη Φραγκιαδάκη (Ακραία), Χρυσάνθη Χριστοδούλου (Ακραία)

Το ρόστερ

Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέν. Ύψος
1. Αργυροπούλου Ευδοξία Ακραία 24/10/1986 1.86
2. Βαρουδάκη Δάφνη Ακραία 26/01/1994 1.82
3. Κερασιώτου Μαρία Λίμπερο 05/05/1987 1.63
4. Κιουτσιούκη Τάνια Κεντρική 24/08/1996 1.86
5. Λεωνίδου Ιωάννα Πασαδόρος 20/10/1995 1.74
6. Μελετιάδη Όλγα Κεντρική 27/12/1988 1.80
7. Ξηνταρα Εβίτα Λίμπερο 09/02/1993 1.73
8. Τοντάι Αριστέα Κεντρική 05/07/1999 1.91
9. Τουρνάκη Ζωή Ακραία 15/01/1991 1.82
10. Φαμπιάν Έρικα Διαγώνια 27/09/1987 1.78
11. Χατζηκωνσταντά Βασιλική Ακραία 15/06/1998 1.77
12. Χρηστινίδου Τάνια Πασαδόρος 11/07/1995 1.75

Οι ξένες της Α1 Γυναικών

Συνολικά 25 ξένες αθλήτριες από 10 διαφορετικές χώρες θα αγωνιστούν στην Α1 Γυναικών.
Η Βραζιλία και η Σερβία έχουν την πρωτοκαθεδρία καθώς θα έχουν από 5 εκπροσώπους, ενώ από 3 διαθέτουν Αργεντινή και Σλοβενία.
Αναλυτικά οι ξένες:
5 Βραζιλία: Τοάζι (Μακεδόνες), Κλάιν (Μαρκόπουλο), Ροντρίγκεζ (Μαρκόπουλο),
Καετάνο (Άρης), Πεσόα (Άρης)
5 Σερβία: Τζούριτς (Αίας), Τέρζιτς (Θήρα), Όστοϊτς (Θήρα), Λαζάρεβιτς (Ολυμπιακός), Νίκιτς (Άρης)
3 Αργεντινή: Φρέσκο (Πανναξιακός), Σαγκάρντια (Μακεδόνες), Μερκάντο (Μαρκόπουλο)
3 Σλοβενία: Πότοκαρ (Πανναξιακός), Ζντόβτς (Θήρα), Φαμπιάν (Θέτιδα)

2 Γερμανία: Χίπε (Ολυμπιακός), Πολ (Παναθηναϊκός)
2 ΗΠΑ: Κλίβελαντ (Αίας), Γουίλσον (Ελπίδα)
2 Καναδάς: Φίλντ (Παναθηναϊκός), Ρίτσι (Παναθηναϊκός)

1 Κροατία: Γκλιγκόροβιτς (Ηλιούπολη)
1 Λευκορωσία: Μαλασάι (Ολυμπιακός)
1 Ουγγαρία: Κις (Ηλιούπολη)

Μέσοι όροι ύψους

Παναθηναϊκός: 1.83
Άρης: 1.82
Ολυμπιακός: 1.81
Αίας Ευόσμου: 1.81
Μαρκόπουλο: 1.81
Ελπίδα: 1.80
Θέτιδα: 1.79
Ηλιούπολη: 1.79
Πανναξιακός: 1.78
Μακεδόνες: 1.78
ΑΕΚ: 1.77

Μέσοι όροι ηλικίας

Ελπίδα: 19.72

Μακεδόνες: 20.75

Αίας Ευόσμου: 20.86
Πανναξιακός: 21.64
ΑΕΚ: 21.83
Άρης: 22.25
Ολυμπιακός: 23.31
Θέτιδα:23.58
Παναθηναϊκός: 25.50
Ηλιούπολη: 26.17
Μαρκόπουλο: 26.46

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

1η αγωνιστική
Κυρ 23 Οκτ, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟΝ Πανναξιακός
Σαβ 22 Οκτ, 17:00 ΑΣ Άρης - ΑΣ Μακεδόνες
Σαβ 22 Οκτ, 18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΣ Ελπίς
Σαβ 22 Οκτ, 18:30 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
Σαβ 22 Οκτ, 19:00 ΑΟ Θήρας - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Κυρ 23 Οκτ, 14:30 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΣΠ Θέτις
2η αγωνιστική
Σαβ 29 Οκτ, 18:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Ηλιούπολης
Σαβ 29 Οκτ, 18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΣ Άρης
Σαβ 29 Οκτ, 18:00 ΑΣ Ελπίς - ΑΕΚ Αθηνών
Σαβ 29 Οκτ, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΟ Θήρας
Σαβ 29 Οκτ, 19:00 ΑΣΠ Θέτις - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Κυρ 30 Οκτ, 19:00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
3η αγωνιστική
Σαβ 05 Νοε, 17:00 ΑΣ Άρης - Παναθηναϊκός ΑΟ
Σαβ 05 Νοε, 18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΝ Πανναξιακός
Σαβ 05 Νοε, 18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
Σαβ 05 Νοε, 18:30 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣ Μακεδόνες
Σαβ 05 Νοε, 19:00 ΑΟ Θήρας - ΑΣ Ελπίς
Κυρ 06 Νοε, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣΠ Θέτις
4η αγωνιστική
Τετ 09 Νοε, 17:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Τετ 09 Νοε, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Άρης
Τετ 09 Νοε, 18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΕΚ Αθηνών
Τετ 09 Νοε, 18:00 ΑΣ Ελπίς - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Τετ 09 Νοε, 19:00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Θήρας
Τετ 09 Νοε, 19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
5η αγωνιστική
Σαβ 12 Νοε, 17:00 ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Σαβ 12 Νοε, 18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΓΣ Ηλιούπολης
Σαβ 12 Νοε, 18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣ Μακεδόνες
Σαβ 12 Νοε, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΣ Ελπίς
Σαβ 12 Νοε, 18:30 ΑΕΚ Αθηνών - Παναθηναϊκός ΑΟ
Σαβ 12 Νοε, 19:00 ΑΟ Θήρας - ΑΟΝ Πανναξιακός
6η αγωνιστική
Σαβ 19 Νοε, 17:00 ΑΣ Άρης - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Σαβ 19 Νοε, 18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Σαβ 19 Νοε, 18:00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
Σαβ 19 Νοε, 18:30 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Θήρας
Σαβ 19 Νοε, 19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΣ Ελπίς
Κυρ 20 Νοε, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΕΚ Αθηνών
7η αγωνιστική
Τετ 23 Νοε, 17:00 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣ Άρης
Τετ 23 Νοε, 18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Τετ 23 Νοε, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΟΝ Πανναξιακός
Τετ 23 Νοε, 18:00 ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Μακεδόνες
Τετ 23 Νοε, 19:00 ΑΟ Θήρας - ΓΣ Ηλιούπολης
Τετ 23 Νοε, 19:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΣΠ Θέτις
8η αγωνιστική
Σαβ 26 Νοε, 17:00 ΑΣ Άρης - ΑΟ Θήρας
Σαβ 26 Νοε, 18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΕΚ Αθηνών
Σαβ 26 Νοε, 18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΣ Ελπίς
Σαβ 26 Νοε, 19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΣ Μακεδόνες
Κυρ 27 Νοε, 16:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
Κυρ 27 Νοε, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ
9η αγωνιστική
Σαβ 03 Δεκ, 18:00 ΑΣ Ελπίς - Παναθηναϊκός ΑΟ
Σαβ 03 Δεκ, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΓΣ Ηλιούπολης
Σαβ 03 Δεκ, 18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣ Άρης
Σαβ 03 Δεκ, 18:30 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣΠ Θέτις
Σαβ 03 Δεκ, 19:00 ΑΟ Θήρας - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Σαβ 03 Δεκ, 19:00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟΝ Πανναξιακός
10η αγωνιστική
Σαβ 10 Δεκ, 17:00 ΑΣ Άρης - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
Σαβ 10 Δεκ, 18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Σαβ 10 Δεκ, 18:30 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Θήρας
Σαβ 10 Δεκ, 19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΟΝ Πανναξιακός
11η αγωνιστική
Σαβ 17 Δεκ, 18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - Παναθηναϊκός ΑΟ
Σαβ 17 Δεκ, 18:00 ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Άρης
Σαβ 17 Δεκ, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Σαβ 17 Δεκ, 18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ Αθηνών
Σαβ 17 Δεκ, 19:00 ΑΟ Θήρας - ΑΣΠ Θέτις
Σαβ 17 Δεκ, 19:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - Παναθηναϊκός ΑΟ

ΠΗΓΗ: ΕΟΠΕ

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ