ΤΕΝΙΣ

Υπόκλιση Βαβρίνκα σε Φέντερερ

Switzerland's Roger Federer, left, is congratulated by compatriot Stan Wawrinka, after winning their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 26, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Switzerland's Roger Federer, left, is congratulated by compatriot Stan Wawrinka, after winning their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 26, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα αποθέωσε τον Ρότζερ Φέντερερ τονίζοντας ότι ο συμπατριώτης του μπορεί να κάνει οτιδήποτε μέσα στο court.

Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό του Indian Wells με τον Φέντερερ να παίρνει μία ακόμα νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ωστόσο ο Στάνισλας Βαβρίνκα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον συμπατριώτη του.

"Ο Φέντερερ δείχνει ότι ακόμα και σε αυτή την ηλικία, μπορείς να παίξεις το καλύτερό σου τένις. Είναι κάτι από το οποίο μπορείς να μάθεις. Είναι απλά απίστευτος. Ο τρόπος που παίζει είναι τόσο όμορφος. Όλα μοιάζουν τέλεια στο παιχνίδι του. Κινείται απίστευτα καλά μέσα στο court. Έχει απίστευτο άγγιγμα. Μπορεί να κάνει οτιδήποτε μέσα στο court.

Είναι δύσκολος αντίπαλος για μένα. Παίζει πολύ γρήγορα και αυτό δεν ταιριάζει στο παιχνίδι μου. Σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα και έχει μεγάλη ποικιλία χτυπημάτων. Πάντα είναι μια πρόκληση να τον αντιμετωπίζεις.

Είναι ένα όνειρο για μένα να παίζω σε τελικό Masters 1000, έχοντας απέναντι τον Ρότζερ. Πριν μερικά χρόνια δεν το φανταζόμουν καν και τώρα έχουμε παίξει δύο τελικούς" είπε μεταξύ άλλων ο Βαβρίνκα.

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ