ΤΕΝΙΣ

Χτύπησε ο Ναδάλ

Χτύπησε ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ τραυματίστηκε στον καρπό και δεν θα υπερασπιστεί τους βαθμούς που κατέκτησε το 2013 στο Τορόντο και στο Σινσινάτι. Άγνωστο τι θα γίνει με το Αμερικανικό Όπεν.

Ώρα που βρήκε να τραυματιστεί ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στις προπονήσεις, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό καρπό την Τρίτη (29/7).

" Θα πρέπει να μείνω εκτός αγώνων για 2-3 εβδομάδες", ανακοίνωσε ο Ναδάλ που είδε το χέρι του να μπαίνει σε νάρθηκα και πλέον ο αριστερόχειρας μετράει τον χρόνο αντίστροφα.

Ως εκ τούτου θα απουσιάσει από τα Masters στο Τορόντο και στο Σινσινάτι. Είναι ο κάτοχος και των δύο τίτλων, άρα χάνει αυτόματα 2.000 βαθμούς. Στις 25 Αυγούστου αρχίζει το Αμερικανικό Όπεν. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να υπερασπιστεί και αυτόν τον τίτλο του.

Ο τραυματισμός του έρχεται τη χειρότερη στιγμή για τον ίδιο. Δυστυχώς οι τραυματισμοί στον καρπό είναι πλέον συχνοί στο τένις με τον Αργεντινό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο να είναι παροπλισμένος από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Ναδάλ αποκλείστηκε από τον ομογενή Νικ Κύργιο από την Αυστραλία στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον. Η κατάκτηση του τουρνουά για δεύτερη φορά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επανέφερε τον Σέρβο στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

* Ο τραυματισμός του Τόμι Χάας οδήγησε τον Μάρκο Παγδατή στο κυρίως ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ