ΤΕΝΙΣ

Βοζνιάκι και Κασάτκινα ήθελαν να σταματήσουν, αλλά δεν τους επετράπη

Βοζνιάκι και Κασάτκινα ήθελαν να σταματήσουν, αλλά δεν τους επετράπη

Η Καρολιν Βοζνιάκι και η Ντάρια Κασάτκινα ήθελαν να σταματήσουν τον αγώνα λόγω μειωμένης ορατότητας, όμως το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό εκείνη την στιγμή και συνέχιζαν να παίζουν για μερικά λεπτά ακόμη. (VIDEO)

Στον αγώνα της Καρολίν Βοζνιάκι απέναντι στη Ντάρια Κασάτκινα, είδαμε κάτι ασυνήθιστο. Τα δυο κορίτσια εξέφρασαν την επιθυμία τους να σταματήσουν λόγω μειωμένης ορατότητας, εντούτοις το αίτημά τους εκείνη τη στιγμή δεν έγινε αποδεκτό.

Συνήθως, όταν και οι δυο αθλητές κάνουν παράπονα για την ορατότητα, η εντολή που δίνεται, είναι να σταματήσει ο αγώνας. Αυτό δε συνέβη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον 4ο γύρο του Roland Garros.

Αρχικά οι δυο τενίστριες πλησίασαν την διαιτητή και της έκαναν παράπονα, εξηγώντας πως δεν έβλεπαν καλά τη μπάλα. Εκείνη κάλεσε την επιδιαιτητή, η οποία φώναξε στη συνέχεια τον υπεύθυνο του τουρνουά.

Ο τελευταίος, εξήγησε στις δυο τενίστριες πως ο ήλιος δεν είχε δύσει, ούτε ο ουρανός ήταν αρκετά σκοτεινός, επομένως θα πήγαιναν ενάντια στον κανονισμό αν σταματούσαν στο ματς. Οι δυο παίκτριες επέστρεψαν στις θέσεις τους και έπαιξαν ακόμα τέσσερα games, μέχρι να σταματήσει ο αγώνας στα μέσα του 2ου σετ.

Η Κασάτκινα έχει το προβάδισμα με 7-6 (5), 3-3, όταν οι δυο τους επιστρέψουν στο γήπεδο για να συνεχίσουν τη μάχη τους. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στην 8άδα την Αμερικανίδα, Σλόαν Στίβενς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ