ΤΕΝΙΣ

Βίσση, Κοντσίτα & οι κοιλιακοί της Ιβάνοβιτς

Βίσση, Κοντσίτα & οι κοιλιακοί της Ιβάνοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Μάρκος Παγδατής, η Άνα Ιβάνοβιτς και ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ αποδέχθηκαν την πρόκληση. Οι επιλογές τους είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες (videos).

Μορφή... επιδημίας έχει πάρει πλέον το "Ice Bucket Challenge" με τους διάσημους αστέρες του τένις να είναι από τους πρώτους που ανταποκρίνονται. Όλοι είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας και συμμετέχουν για καλό σκοπό.

Τη σκυτάλη πήραν τις τελευταίες ώρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Μάρκος Παγδατής, η Άνα Ιβάνοβιτς και ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ. Ο Σέρβος Νο1 στον κόσμο προκάλεσε τη νικήτρια της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, τον "Mr.Bean" Ρόουαν Άτκινσον και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Παγδατής που αποδέχθηκε την πρόκληση του προπονητή του, έφαγε και το καπάκι στο κεφάλι, πέταξε το μπαλάκι στην Άννα Βίσση και στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του ύψους, Κυριάκο Ιωάννου.

Το video της Ιβάνοβιτς είναι ένα από τα δημοφιλέστερα για εμφανείς λόγους με τη Σέρβα να προκαλεί τον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο έχουν "σημαδέψει" αρκετοί. Ο ερωτευμένος πάλι Γκριγκόρ Ντίμιτροφ γύρισε το δικό του video μέσα στη θάλασσα, προκαλώντας τη σύντροφο του, Μαρία Σαραπόβα. Οπότε έπεται συνέχεια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ