ΤΕΝΙΣ

Βέκιτς: "Δεν έχω μιλήσει με τον Κύργιο"

Βέκιτς: "Δεν έχω μιλήσει με τον Κύργιο"

Η Ντόνα Βέκιτς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για την ιστορία που προκάλεσε ο Νικ Κύργιος στο Μόντρεαλ. Η 19χρονη Κροάτισσα ελπίζει πως ο Ελληνοαυστραλός θα μάθει από τα λάθη του και δεν θα το επαναλάβει.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας που δημιούργησε ο Νικ Κύργιος στο Μόντρεαλ δηλαδή ο Σταν Βαβρίνκα, ο Θανάσης Κοκκινάκης, η Ντόνα Βέκιτς και ο ίδιος βρέθηκαν στο Σινσινάτι για το τουρνουά τένις ανδρών και γυναικών.

Κι αν ο Κοκκινάκης είπε πως μίλησε τόσο με τον Βαβρίνκα, όσο και με τη Βέκιτς, ο... θύτης, ο Κύργιος δεν έχει βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την 19χρονη Κροάτισσα, για την προσωπική ζωή της οποίας έχουν γραφτεί τόσα πολλά την προηγούμενη εβδομάδα. Απευθυνόμενος στον νυν σύντροφο της, τον Βαβρίνκα ο Κύργιος είπε πως ο Κοκκινάκης είχε σεξουαλική σχέση με τη Βέκιτς, λόγια που ακούστηκαν ζωντανά στην τηλεόραση.

Η δεξιόχειρας που βρίσκεται στο Νο128 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε δηλώσεις στην καναδική εφημερίδα "The Province" μετά τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Τορόντο. " Δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο τένις και στον επόμενο αγώνα μου".

" Δεν έχω μιλήσει με τον Κύργιο. Είναι πολύ απογοητευτικό αυτό που συνέβη στο άθλημα μας και ελπίζω να μην επαναληφθεί γιατί δεν αποτελεί καλή εικόνα για το άθλημα μας", είπε η Βέκιτς. Οι δηλώσεις της κινούνται στο ίδιο πνεύμα με την τοποθέτηση του Ρότζερ Φέντερερ.

" Όλοι συμφωνούμε πως ξεπέρασε τα όρια. Δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον τρόπο συμπεριφοράς στο τένις. Γνωρίζω πως στα άλλα αθλήματα είναι σύνηθες φαινόμενο. Είναι απόλυτα λογικά που η ATP τον τιμωρεί και πρέπει να του εξηγήσουν πως έτσι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ