ΤΕΝΙΣ

Βαβρίνκα: "Το τένις έχει ανάγκη τον Φέντερερ"

Βαβρίνκα: "Το τένις έχει ανάγκη τον Φέντερερ"

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα μίλησε για την επιστροφή του Ρότζερ Φέντερερ στην αγωνιστική δράση και ευχήθηκε να γυρίσει στα καλύτερα του.

Πέρα από συμπατριώτες ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Στάνισλας Βαβρίνκα είναι δύο καλοί φίλοι. Ο δεύτερος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Shanghai Rolex Masters, αναφέρθηκε στην επιστροφή του πρώτου στα κορτ.

Ο Φέντερερ ετοιμάζεται να επιστρέψει από τις αρχές του 2017 στα γήπεδα και ο Βαβρίνκα του έδωσε την... ευχή του.

"Για το τένις γενικά, θα ήταν καλό ο Ρότζερ να επιστρέψει στα καλύτερά του και χωρίς τραυματισμούς. Νομίζω πως πάντα είναι καλό για όλους όταν αγωνίζεται", τόνισε μεταξύ άλλων. Φυσικά, αυτή είναι η ευχή όλων των φίλων του τένις αφού είναι πάντοτε απολαυστικό να παρακολουθείς αυτόν τον σπουδαίο τενίστα.

Πέρα από αυτό ο Βαβρίνκα κλήθηκε να σχολιάσει την εξαιρετική παράδοση που έχει σε τελικούς και ειδικά απέναντι στους κορυφαίους. Στον τελικό Αυστραλιανού Open το 2014 επικράτησε επί του Ράφα Ναδάλ, ενώ στο Ρολάν Γκαρός το 2015 και στο US OPEN το 2016 επικράτησε επί του Τζόκοβιτς. Όλοι τους τότε ήταν στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

"Σίγουρα, είναι κάτι εκπληκτικό που έχω παίξει σε 3 τελικούς και έχω κερδίσει τον παίκτη που ήταν στο Νο. 1 του κόσμου. Είναι κάτι ξεχωριστό γιατί και τις 3 φορές έπαιξα το καλύτερό μου τένις. Οι νίκες μου δίνουν αυτοπεποίθηση στα Slams. Οπότε όταν αρχίζω να παίζω καλά σε ένα τουρνουά, ξέρω πως μπορώ να κερδίσω όλους τους παίκτες", συμπλήρωσε ο 31χρονος Ελβετός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ