ΤΕΝΙΣ

Βαρύ πρόστιμο στον Κύργιο για την ξαφνική αποχώρηση

Nick Kyrgios, of Australia, returns a shot between his legs to Alexander Zverev, of Germany, during a quarterfinal at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 30, 2017, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Mario Houben)
Nick Kyrgios, of Australia, returns a shot between his legs to Alexander Zverev, of Germany, during a quarterfinal at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 30, 2017, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Mario Houben) AP PHOTO

Λίγο μετά από την εγκατάλειψή του με τον Στιβ Τζόνσον για το Shanghai Rolex Masters, o Νικ Κύργιος εξήγησε πως είχε πρόβλημα με το στομάχι του και γι' αυτό δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Παρ' όλα αυτά, θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο.

Μετά την ξαφνική εγκατάλειψή του στην αναμέτρησή του με τον Στιβ Τζόνσον για το Shanghai Rolex Masters, o Νικ Κύργιος εξήγησε πως είχε πρόβλημα με το στομάχι του και γι' αυτό δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο 2ο σετ. Η ATP, του επέβαλλε βαρύ πρόστιμο επειδή παραιτήθηκε από αγώνα χωρίς να περιμένει τον γιατρό.

Μετά το τέλος του πρώτου σετ, ο 22χρονος τενίστας έδωσε το χέρι του στον Τζόνσον και στον διαιτητή, χωρίς να δώσει κάποια πληροφορία ή να περιμένει τον γιατρό.

Mετά τον αγώνα, εξήγησε στα social media μέσα από γραπτή ανακοίνωση πως την τελευταία μέρα είχε ανακάτεμα στο στομάχι, αλλά και έντονους πόντους στον ώμο.

Η ΑΤΡ τον τιμώρησε με πρόστιμο ύψος 31.085 δολαρίων, περίπου 10.000 δολάρια περισσότερα από τα χρήματα που θα πάρει για την παρουσία του στο Shanghai Rolex Masters.

Τα 21.085 δολάρια είναι επειδή αρνήθηκε να δει τον γιατρό, ενώ οι υπόλοιπες 10.000 είναι για το code violation που δέχτηκε και αντιαθλητική συμπεριφορά σε ένα σημείο προς το τέλος του σετ. Βαρύς ο πέλεκυς για τον Ελληνοαυστραλό...

AP Photo/Mario Houben

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ