ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς Vs Βαβρίνκα στον τελικό του US Open

Τζόκοβιτς Vs Βαβρίνκα στον τελικό του US Open

Στον τελικός του US Open θα τεθούν αντιμέτωποι οι Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, οι οποίοι νίκησαν τους Γκαέλ Μονφίς και Κέι Νισικόρι αντίστοιχα στους δυο ημιτελικούς.

Ένας σπουδαίος τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον τελικό του US Open, το τελευταίο Grand Slam της σεζόν. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Στάνισλας Βαβρίνκα με φόντο το τρόπαιο στο Νεοϋρκέζικο major tournament, έχοντας μεν την συνολική παράδοση με το μέρος του, όμως σε τελικούς Grand Slam ο Ελβετός έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Νόλε.

Ο Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε στα τέσσερα σετ του Γάλλου, Γκαέλ Μονφίς, ο οποίος είναι στο Νο1 της ATP. Ο Σέρβος χρειάστηκε 2,5 ώρες για να επιβληθεί του αντιπάλου του, παίρνοντας τα δυο πρώτα σετ με 6-3 και 6-2 γκέιμ, απάντησε ο Γάλλος στο τρίτο με 6-3, αλλά το τέταρτο πήγε εκ νέου στον Τζόκοβιτς με 6-2.

Με τη σειρά του, ο Βαβρίνκα (Νο3), χρειάστηκε επίσης τέσσερα σετ για να αποκλείσει τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι (Νο7). Μάλιστα, ο Ασιάτης μπήκε καλύτερα στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-4 γκέιμ, αλλά τα τρία επόμενα κατέληξαν στον 31χρονο Ελβετό με 7-5, 6-4, 6-2 και πλέον διεκδικεί το τρίτο Grand Slam της καριέρας του, έχοντας πάρει και τα δυο κόντρα στον Τζόκοβιτς.

Στις μεταξύ τους μάχες, ο Νόλε έχει για τα καλά το πάνω χέρι με 19 νίκες έναντι 4 του Βαβρίνκα, όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε έναν τενίστα, ο οποίος χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ