ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς ο πρώτος

Τζόκοβιτς ο πρώτος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-0 σετ επί του Γκασκέ και πέρασε στον τελικό του Γουίμπλεντον για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια. (VIDEO)

Την ευκαιρία να κατακτήσει τον 9ο τίτλο του σε Grand Slam θα έχει την Κυριακή ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας επιβλήθηκε με 7-6 (2), 6-4, 6-4 επί του Γκασκέ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Εάν τα καταφέρει θα μείνει μόνος στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας ξεπερνώντας του Κόνοτς, Λεντλ και Αγκασι.

Για να έχει το δικαίωμα να το πετύχει αυτό ο Φέντερερ χρειάστηκε να κάνει μία γεμάτη εμφάνιση κόντρα στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Γκασκέ. Ο Γάλλος έβαλε δύσκολα στον "Νόλε", ειδικά στον πρώτο σετ έχασε στις λεπτομέρειες, πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε και λύγισε μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά.

Ο Τζόκοβιτς έκανε γρήγορα το break στο πρώτο σετ, προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Γκασκέ αντέδρασε. Οι δύο τενίστες έδωσαν μάχη, κράτησαν το σερβίς τους και τελικά όλα κρίθηκαν στο tie-break, όπου ο "Νόλε" ήταν πολύ πιο σταθερός και έκανε εύκολα το 7-2.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας έδειχνε να γέρνει προς τη μεριά του 28χρονου Σέρβου. Παρά τις προσπάθειες του Γκασκέ, ο Τζόκοβιτς έκανε όσα έπρεπε, ήταν σταθερός και πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ