ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς-Μάρεϊ ο τελικός στο Μαϊάμι

Τζόκοβιτς-Μάρεϊ ο τελικός στο Μαϊάμι

Σερί εννιά νικών επί του Άντι Μάρεϊ θα φέρει μαζί του στον τελικό του Miami Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σκωτσέζος θέλει τον τίτλο πριν παντρευτεί την ερχόμενη εβδομάδα (videos).

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του περιοδικού Rolling Stone ο Άντι Μάρεϊ μίλησε για τον επικείμενο γάμο του του με την Κιμ Σίαρς. Ο Σκωτσέζος ανέλαβε εξ ολοκλήρου το μενού και έκανε την επιλογή της τούρτας. " Αυτά είναι τα σημαντικά πράγματα", είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό του τουρνουά του Μαϊάμι με αντίπαλο τον Τόμας Μπέρντιχ. Ο Μάρεϊ επικράτησε 6-4, 6-4 και αναζητεί τον τρίτο τίτλο του στο τουρνουά, τον τελευταίο πριν παντρευτεί. Το χειμώνα προπονείται στο κέντρο αντισφαίρισης στο Κι Μπισκέιν, αφού διατηρεί κατοικία στην περιοχή.

Η αποστολή θα είναι δύσκολη. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετράει εννιά σερί νίκες με αντίπαλο τον Μάρεϊ στα γήπεδα με σκληρή επιφάνεια. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και απέκλεισε τον πιο επικίνδυνο παίκτη του τουρνουά. Ο Αμερικανός Τζον Ίσνερ διανύει περίοδο φόρμας, δεν είχε χάσει το σερβίς του μέχρι τον ημιτελικό. Μέχρι που συνάντησε τον Σέρβο.

Ο τενίστας με την καλύτερη επιστροφή στο σπορ ανάγκασε τον Ίσνερ να δουλέψει πολύ, τον κούρασε και τον νίκησε με 7-6 (7-3), 6-2. Ο Μάρεϊ και ο Τζόκοβιτς είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν με νικητή το δεύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ