ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς και Βοζνιάκι στα ημιτελικά

Τζόκοβιτς και Βοζνιάκι στα ημιτελικά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας του με τον Τσονγκά πέρασε στα ημιτελικά του US Open. Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην τετράδα η Καρολίν Βοζνιάκι.

Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το US Open και τους αντιπάλους του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει προηγούμενο. Ο Σέρβος σούπερ σταρ έχει φτάσει στα ημιτελικά έχοντας δώσει μόλις δύο ολόκληρους αγώνες. Συγκεκριμένα, μόνο ο Γιάνοβιτς και ο Έντμουντ κατάφεραν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι απέναντι του.

Τελευταίο "θύμα" του ήταν ο Τσονγκά (είχαν προηγηθεί οι Βέσελι και Γιούζνι).

Ο Γάλλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην αρχή του τρίτου σετ λόγω ενός τραυματισμού στο αριστερό του γόνατο και ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 (6-3, 6-2) υπέρ του Τζόκοβιτς. Αυτή ήταν η δέκατη συνεχόμενη πρόκριση του Σέρβου στα ημιτελικά του US Open όπου και θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό σε αυτό το τουρνουά, Μονφίς.

Τζόκοβιτς και Βοζνιάκι στα ημιτελικά

Επέστρεψε η Βοζνιάκι

Στο βραδινό προημιτελικό των γυναικών η Καρολίν Βοζνιάκι πήρε τη νίκη με 6-0, 6-2 επί της Σεβάστοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά Grand Slam για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Θυμίζοντας κάτι από τον παλιό της εαυτό η Δανέζα δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον τραυματισμό της Λετονής η οποία γύρισε τον αστράγαλό της στην αρχή του παιχνιδιού. Έτσι, η Βοζνιάκι θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Κέρμπερ η οποία έχει βάλει πλώρη για τον τελικό.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ