ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς εναντίον Μάρεϊ με έπαθλο την κορυφή

Τζόκοβιτς εναντίον Μάρεϊ με έπαθλο την κορυφή

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκαν στον τελικό του "World Tour Finals" με τον νικητή να κατακτά την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Δύο εντελώς διαφορετικούς ημιτελικούς παρακολουθήσαμε στο "World Tour Finals". Στον πρώτο είδαμε μία μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στον Μάρεϊ και τον Ράονιτς, ενώ στον δεύτερο ο Τζόκοβιτς έκανε περίπατο απέναντι στον Νισικόρι.

Στο πρώτο χρονικά ματς ο Μάρεϊ χρειάστηκε να κάνει υπερπροσπάθεια και να σώσει τρία match point του Ράονιτς για να παραμείνει στην κορυφή του κόσμου και να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του "World Tour Finals".

O Βρετανός επιβλήθηκε τελικά με 5-7, 7-6 (5), 7-6 (9) σε ένα παιχνίδι το οποίο κράτησε 3 ώρες και 38 λεπτά! Ο Ράονιτς έδωσε τον καλύτερο του εαυτό παίζοντας ίσως φέτος το καλύτερο του τένις φέτος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού ο Μάρεϊ βρήκε τις λύσεις και πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Από την άλλη ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά για να επιβληθεί με 6-1, 6-1 επί του Νισικόρι. Ο Σέρβος ήταν επιβλητικός και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί όπου πέρα από το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης θα διεκδικήσει και το πέμπτο συνεχόμενο τίτλο του στο Λονδίνο.

Ο τελικός ανάμεσα στον Μάρεϊ και τον Τζόκοβιτς είναι προγραμματισμένος για τις 20.00 της Κυριακής (20/11).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον ημιτελικό ανάμεσα στον Μάρεϊ και τον Ράονιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ