ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Στην καλύτερη φάση της καριέρας μου"

The 2015 BNP Paribas Open Mens Singles Final between Novak Djokovic and Roger Federer  in Indian Wells, California on Sunday, March 22, 2015.
(Photo by Billie Weiss/BNP Paribas Open)
The 2015 BNP Paribas Open Mens Singles Final between Novak Djokovic and Roger Federer in Indian Wells, California on Sunday, March 22, 2015. (Photo by Billie Weiss/BNP Paribas Open) ©2015 BILLIE WEISS/BNP PARIBAS OPEN

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και είναι έτοιμος και για άλλους τίτλους μέσα στη σεζόν.

Ο "Νόλε" κατάφερε να πάρει τον τίτλο στο Indian Wells μετά από έναν εξαιρετικό τελικό στην Καλιφόρνια. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο 27χρονος Σέρβος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του τόσο για τον τίτλο όσο και για την απόδοσή του.

"Είναι σπουδαίο που κατάφερα να κερδίσω αυτό το ματς. Ένιωσα ότι ήμουν ο καλύτερος τενίστας σήμερα στο court. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει. Θα μου δώσει αυτοπεποίθηση, όχι μόνο για τα μελλοντικά παιχνίδια απέναντί του αλλά και για το Μαϊάμι και για τη συνέχεια της σεζόν" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο τρίτο σετ ο Ρότζερ Φέντερερ έμεινε από δυνάμεις είπε: "Όλοι είμαστε άνθρωποι. Όλοι επηρεαζόμαστε από την πίεση, μερικές φορές. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό, παρά την εμπειρία που έχουμε. Ακόμα και ο Ρότζερ. Στο 3-2 του 3ου σετ, έκανε διπλό λάθος και μου έδωσε το break. Συμβαίνουν αυτά. Είναι φυσιολογικό αυτό σε αυτό το επίπεδο, με αυτή την ένταση και το ανταγωνιστικό πνεύμα στο court, να συμβεί να λυγίσεις μερικές φορές"

Αυτός ήταν ο 50ος τίτλος στη λαμπρή καριέρα του Τζόκοβιτς ο οποίος περνά την καλύτερη φάση της καριέρας του όπως δήλωσε. "Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Θα προσπαθήσω να διατηρήσω αυτό που κάνω και να παλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για περισσότερους Major τίτλους. Ξέρω ότι η καριέρα μου δεν θα συνεχιστεί για πάντα.

Δεν παίζω μόνο για μένα. Παίζω για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου και γι'αυτούς που με στηρίζουν. Αντλώ μεγάλη έμπνευση από αυτά, για να συνεχίσω να παίζω και να δουλεύω σκληρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ