ΤΕΝΙΣ

Τσιμπούλκοβα: "Αλαζονική, αντιπαθητική και ματαιόδοξη η Σαραπόβα"

Τσιμπούλκοβα: "Αλαζονική, αντιπαθητική και ματαιόδοξη η Σαραπόβα"

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα έκανε λεκτική επίθεση στη Μαρία Σαραπόβα, δείχνοντας ότι δεν έχει καθόλου καλή άποψη για τη Ρωσίδα πρωταθλήτρια. Μεταξύ άλλων, την χαρακτηρίζει αντιπαθητική, αλαζονική και ματαιόδοξη.

Δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τη Μαρία Σαραπόβα η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και την εκφράζει δημόσια. Σε συνέντευξή της, εξέφρασε την έκπληξή της με τις διπλωματικές αντιδράσεις στην υπόθεση ντόπινγκ της Ρωσίδας και την χαρακτήρισε αντιπαθητική, αλαζονική και ματαιόδοξη.

"Έμεινα έκπληκτη με όλες αυτές τις διπλωματικές αντιδράσεις, επειδή στην πραγματικότητα οι γνώμες που επικρατούν είναι εντελώς διαφορετικές. Δεν ήθελα να κάνω κάποια δήλωση, επειδή δεν ήθελα να είμαι το μόνο άτομο που θα έλεγα ανοιχτά τη γνώμη μου για αυτό το θέμα. Θα πω μόνο πως δε λυπάμαι για τη Σαραπόβα και δε θα μου λείψει από το tour", δήλωσε η Σλοβάκα στην ιστοσελίδα της χώρας της "sport.sk" και συνέχισε:

"Είναι ένα εντελώς αντιπαθητικό άτομο. Είναι αλαζονική, ματαιόδοξη και ψυχρή. Όταν κάθομαι μαζί της στα αποδυτήρια, δε θα μου πει καν ένα γεια", πρόσθεσε η 26χρονη , η οποία έχει νικήσει τρεις φορές τη Σαραπόβα σε έξι αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ