ΤΕΝΙΣ

Τρόμαξε ball boy ο Τζόκοβιτς

Τρόμαξε ball boy ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αμέσως μετά την απώλεια του δεύτερου σετ στον τελικό του Μαϊάμι θέλησε να κουβεντιάσει έντονα με τον προπονητή του και δεν παρατήρησε ότι τρόμαξε το ball boy που του έδωσε την πετσέτα. (VIDEOS)

Μία άτυχη στιγμή είχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του τελικού του Μαϊάμι κόντρα στον Μάρεϊ το οποίο βρήκε τον Σέρβο νικητή. Αμέσως μετά την απώλεια του δεύτερου σετ το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ήθελε να φωνάξει προς τον προπονητή του, αλλά ένα ball boy βρέθηκε τη λάθος ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Σέρβος την ώρα που το ball boy του δίνει την πετσέτα του φωνάζει προς την εξέδρα με αποτέλεσμα να τρομάξει το μικρό παιδί.

Εκείνη την ώρα ο 27χρονος Σέρβος δεν κατάλαβε τι έγινε και ο διαιτητής του έκανε συστάσεις με τον "Νόλε" να απορεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζόκοβιτς συνεχίζει να τονίζει στον διαιτητή ότι μιλούσε με τον προπονητή του, ενώ την ώρα που εκείνος του λέει ότι τρόμαξε το ball boy τον κοιτά έκπληκτος.

Ζήτησε αμέσως συγγνώμη

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζόκοβιτς δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές αφού στο παρελθόν έχει κρατήσει ακόμα και την ομπρέλα σε ball boy.

Για αυτό το λόγο λίγες ώρες αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη του την οποία είδε και εκείνος σε βίντεο. "Είδα το ριπλέι και δυστυχώς το ball boy ήταν στη μέση αυτού έγινε και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να τον πληγώσω ή να τον τρομάξω με κανένα τρόπο και ειλικρινά ελπίζω να με συγχωρέσει.

Ειλικρινά απολογούμαι αφού ως πατέρας νοιάζομαι και εγώ για τα παιδιά. Για αυτό πλέον το βλέπω από μία διαφορετική οπτική γωνία και θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους γονείς του παιδιού αφού ως πατέρας δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παιδί μου"

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Just to thank you in a few words after these few weeks. I hope I made you smile here and there during these past weeks :) What a great start of the season! Wins in both IW and Miami. Really grateful to be healthy and able to compete at such a high level. I love the game, love the challenges. Looking forward to the clay season. Next is Monte Carlo! Samo da vam se zahvalim na podrsci ovih par nedelja. Nadam se da sam vas obradovao i nasmejao tu i tamo :) Beskrajno sam zahvalan sto sam zdrav i sto mogu da se takmicim na ovako visokom nivou protiv najboljih. Radujem se novim izazovima. Sledeci turnir je Monte Karlo, gde pocinje sezona na sljaci. Ideeemooo!

Posted by Novak Djokovic on Sunday, 5 April 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ