ΤΕΝΙΣ

Τρίμηνος αποκλεισμός στον Κύργιο!

Τρίμηνος αποκλεισμός στον Κύργιο!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών μηνών στον Νικ Κύργιο εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο Masters της Σανγκάης. Διαβάστε πώς μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα.

H ATP έριξε "βαριά καμπάνα" στον Νικ Κύργιο για την προκλητική συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Μίσα Ζβέρεφ για το Shanghai Masters. Θυμίζουμε πως ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν είχε όρεξη να παίξει τένις κόντρα στον Γερμανό, έκανε παιδικά σερβίς, δεν κυνηγούσε μπάλες και κυκλοφορούσε απλά μέσα στο κορτ.

Ο διαιτητής του έκανε συστάσεις τονίζοντας ότι ο τρόπος που παίζει δεν ταιριάζει σε επαγγελματία, το κοινό τον αποδοκίμαζε σε κάθε ευκαιρία, αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε από τίποτα και περίμενε απλά να τελειώσει ο αγώνας.

Ξεκάθαρα η ATP δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη και έτσι, τις προηγούμενες ημερες, τον τιμώρησε με το μάξιμουμ πρόστιμο για "ελλειπή προσπάθεια" στο ματς, του χρέωσε άλλα 4.500 ευρώ για "λεκτική επίθεση" σε φαν (κοντολογίς του είπε πως αν ήταν καλύτερος από εκείνον, θα έπαιζε στη θέση του), συν 1.400 για αντιαθλητική συμπεριφορά. Σύνολο 14.900 ευρώ!

Παρ' όλα αυτά, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις δεν έμεινε εκεί, αφού αποφάσισε να τον αποβάλλει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψει νωρίτερα στη δράση και συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου είναι να συμφωνήσει να επισκεφτεί αθλητικό ψυχολόγο.

Θυμηθείτε τον ντροπιαστικό αγώνα του Κύργιου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ντροπιαστικός αγώνας του Κύργιου
Κύργιος και δεν είναι καλάάάάάά
Στα 51.100 ευρώ τα πρόστιμα του Κύργιου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ