ΤΕΝΙΣ

Tρέχοντας στους "8" Τζόκοβιτς & Σερένα

Tρέχοντας στους "8" Τζόκοβιτς & Σερένα

Στα προημιτελικά ενός Grand Slam για 22η συνεχόμενη φορά πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. "Επιτέλους έφτασα σε έναν προημιτελικό", αναφώνησε η Σερένα Γουίλιαμς. Αποκλείστηκε η Μπουσάρ (videos).

Ο Φίλιπ Κολσράιμπερ έχει συνδέσει το όνομα του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Βλέπετε είναι ο 30χρονος Γερμανός είναι ο τελευταίος τενίστας που έχει νικήσει τον Σέρβο πριν από τη φάση των "8" σε ένα Grand Slam, το 2009 στο Ρολάν Γκαρός.

Δεν είχε τύχη στη Νέα Υόρκη, ο Τζόκοβιτς νίκησε 6-1, 7-5, 6-4 το Νο22 του ταμπλό και προκρίθηκε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του US Open και 22 συνεχόμενη φορά σε Grand Slam.

Πίσω στο σκορ με 4-5, 30-40 στο δεύτερο σετ ο φιναλίστ του US Open τα τελευταία τέσσερα χρόνια έβγαλε ακόμα έναν εκπληκτικό πόντο με το φόρχαντ. Έναν διαγώνιο winner εν κινήσει. Το κοινό ενθουσιάστηκε, όπως και ο ίδιος ο Σέρβος.

Δείτε το φόρχαντ:

Οι καλύτερες στιγμές του προημιτελικού:

Εν τω μεταξύ η Σερένα Γουίλιαμς πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της φέτος στα Grand Slam. " Επιτέλους έφτασα σε έναν προημιτελικό", δήλωσε η Αμερικανίδα κάτοχος του τίτλου μετά την πρόκριση εις βάρος της Εσθονής Κάια Κανέπι.

Η Γουίλιαμς νίκησε 6-3, 6-3, σέρβιρε σπουδαία με οκτώ άσους και δώδεκα αναπάντητους πόντους από την αντίπαλο της. Η κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Ιταλίδα Φλάβια Πενέτα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Η Σερένα είναι αποκλειστικά μόνη πλέον, αφού είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Top10 που έχει απομείνει στο ταμπλό. Η Εζενί Μπουσάρ δεν θα κάνει το 4/4 με συμμετοχές στα ημιτελικά (σ.σ. με τελικό στο Γουίμπλεντον) των τεσσάρων Grand Slam. Η Καναδή που έχει κουραστεί γνώρισε την ήττα με 7-6, 7-5 από τη Ρωσίδα αριστερόχειρα, Εκατερίνα Μακάροβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ