ΤΕΝΙΣ

Τρένο δίχως φρένα η Σάκκαρη στην Κωνσταντινούπολη

Maria Sakkari of Greece celebrates a point against Saisai Zheng of China during day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
Σάκκαρη (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την προέλαση στην Κωνσταντινούπολη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν έχασε σετ ούτε από την Αράντσα Ρους, για να πάρει μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Istanbul Cup.

Στην ημιτελική φάση του Istanbul Cup προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, καθώς στα προημιτελικά του τουρνουά νίκησε 6-3, 7-6 (6) την 27χρονη Ολλανδή, Αράντσα Ρους, και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Στην 4άδα, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης που θα δώσει η Ρωσίδα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, με την Σλοβένα, Πολόνα Χέρκογκ. Στο ίδιο τουρνουά συμμετείχε και η Νο2 του κόσμου, η Καρολίν Βοζνιάκι από την Δανία.

Να τονιστεί πως για δεύτερη φορά στην καριέρα της, μετά το Wuhan Open, θα βρεθεί σε έναν ημιτελικό WTA διοργάνωσης. Ό,τι και να συμβεί πάντως από δω και πέρα, έχει σιγουρέψει την άνοδό της σε νέο career high στην παγκόσμια κατάταξη. Αν νικήσει μάλιστα, θα εξασφαλίσει την πρώτη της είσοδο στο Top 40 της WTA.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ