ΤΕΝΙΣ

"Τρελή" νίκη της Σερένα στην Κων/πολη

"Τρελή" νίκη της Σερένα στην Κων/πολη

Τη δεύτερη νίκη της στην Κωνσταντινούπολη πήρε η Σερένα Γουίλιαμς μετά από έναν κακό αγώνα με αντίπαλο τη Να Λι.

Εκπληκτική στην πρεμιέρα, προβληματική μια μέρα μετά η εμφάνιση της Σερένα Γουίλιαμς στην Κωνσταντινούπολη. Η Αμερικανίδα νικήτρια στο Γουίμπλεντον και στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο τουρνουά "WTA Championships", επικρατώντας με 7-6 (7-2), 6-3.

Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, έξυναν το κεφάλι τους μετά το τέλος του. Ένας κακός αγώνας με μια κακή Σερένα στο πρώτο σετ, η οποία βρήκε τρόπο να νικήσει. Άσχημα!

Η Να Λι προσπαθεί να επιστρέψει σε πρωτοκλασάτο ρόλο μετά την "κοιλιά" στην απόδοση της μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός το 2011 και έχει προσλάβει τον προπονητή της Ζιστίν Ενάν, Κάρλος Ροντρίγκες.

Αν μη τι άλλο ο Βέλγος ξέρει τον τρόπο να νικήσει τη Σερένα και η παίκτρια του έκανε break στο τέταρτο γκέιμ (3-1) του πρώτου σετ, με την Αμερικανίδα να κάνει διπλά λάθη και να ξεσπάει στη ρακέτα της.

Κι εκεί που η Κινέζα επρόκειτο να σερβίρει για το 5-3, με τέσσερα γκέιμ στη σειρά βρέθηκε η Σερένα να έχει αυτή την τιμή. Δεν τα κατάφερε μετά από δώδεκα γκέιμς και επτά breaks το σετ πήγε στο τάι μπρέικ με την Αμερικανίδα πρώην Νο1 να παίρνει το σετ με 7-2 στους πόντους.

Η Λι έκανε και πάλι break στις αρχές του δεύτερου σετ. Δυνατά χτυπήματα, αγωνία και άσχημα ποσοστά στο σερβίς για τις δύο παίκτριες με τη Σερένα να παίρνει τη νίκη, κατακτώντας το σετ με 6-3. Με δύο νίκες δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Λι θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη της σε έναν από τους δύο εναπομείναντες αγώνες στη φάση των ομίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ