ΤΕΝΙΣ

Τρελαίνει κόσμο ο Κύργιος

Nick Kyrgios, of Australia, returns a shot between his legs to Alexander Zverev, of Germany, during a quarterfinal at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 30, 2017, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Mario Houben)
Nick Kyrgios, of Australia, returns a shot between his legs to Alexander Zverev, of Germany, during a quarterfinal at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 30, 2017, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Mario Houben) AP PHOTO

Ο Νικ Κύργιος επιβλήθηκε με 2-1 σετ επί του Ζβέρεβ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Miami Open κάνοντας το fair play της χρονιάς και προσφέροντας ένα μοναδικό σόου σε όσους είδαν τον αγώνα. (VIDEOS)

Ενα τελείως διαφορετικό πρόσωπο δείχνει εδώ και αρκετό καιρό ο Νικ Κύργιος. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός έχει αφήσει πίσω του τα πολλά ξεσπάσματα νεύρων την ώρα του αγώνα και έφτασε στα ημιτελικά του Miami Open.

Για να τα καταφέρει έπρεπε να κάμψει την αντίσταση του φίλου του, Αλεξάντερ Ζβέρεβ. Μετά από μία μεγάλη μάχη και με τους δύο τενίστες να προσφέρουν τένις υψηλού επιπέδου ο Κύργιος επιβλήθηκε με 6-4, 6-7 (9), 6-3.

Το σόου του Κύργιου ξεκίνησε από το ζέσταμα, όπου ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να τραγουδάει.

Λίγο αργότερα έκανε το Fair play της χρονιάς ζητώντας από τον αντίπαλο του να κάνει challenge σε μία λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή δίνοντας ουσιαστικά τον πόντο στον Ζβέρεβ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ πήρε και έναν από τους πόντους που θα παίζουν σίγουρα σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Αργότερα πήρε έναν τρομερό πόντο με λόμπα και τον πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο...

Γενικότερα οι δύο τενίστες πρόσφεραν τρομερό σόου σε όσους είδαν την αναμέτρηση...

Στο δρόμο του ο Φέντερερ

Στον ημιτελικό ο Νικ Κύργιος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός επιβλήθηκε με 6-2, 3-6, 7-6 (6) επί του Μπέρντιχ μετά από μία μεγάλη μάχη. Ο Φέντερερ κέρδισε εύκολα το 1ο σετ από τον Μπέρντιχ και προηγήθηκε με 5-2 στο τρίτο, είχε match point στο 5-4, όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με διπλό match point στο tie-break, πριν πάρει τη νίκη.

Photo credits: AP Photo/Mario Houben

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ