ΤΕΝΙΣ

Τραγούδησε τον ύμνο των Ναζί αντί για αυτόν της Γερμανίας

Τραγούδησε τον ύμνο των Ναζί αντί για αυτόν της Γερμανίας

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του FED Cup ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γερμανία τενόρος που ανέλαβε να πει τους εθνικούς ύμνους των δύο χωρών τραγούδησε εκείνο των Ναζί αντί για αυτόν της Γερμανίας! (VIDEO)

Γκάφα επικών διαστάσεων έκαναν οι Αμερικανοί κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων πριν από την αναμέτρηση των ομάδων των ΗΠΑ και της Γερμανίας για το FED Cup. Ο τενόρος που ανέλαβε να πει να τους ύμνους των δύο χωρών είπε λάθος στοίχους σε αυτόν της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, αυτός που τραγούδησε ο τενόρος είχε μέσα τους στίχους που είχαν προστεθεί στα χρόνια των Ναζί και άλλαξε μετά το τέλος του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου!

Τόσο οι αθλήτριες που εκπροσωπούσαν τη Γερμανία στον αγώνα όσο και οι φίλαθλοι της Γερμανίας στην εξέδρα τραγουδούσαν τους κανονικούς στίχους και φυσικά ένιωσαν τρομερή αμηχανία. Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε η Αντρέα Πέτκοβιτς μετά το τέλος τους αγώνα.

"Δεν έχω νιώσει ποτέ μεγαλύτερη ντροπή σε όλη μου τη ζωή. Παίζω στο FED Cup εδώ και 13 χρόνια και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο το 2017 στις ΗΠΑ" τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ