ΤΕΝΙΣ

Του... κουλουριού στο Γουίμπλεντον

Του... κουλουριού στο Γουίμπλεντον

Τρεις αναμετρήσεις στον 1ο γύρο των γυναικών στο "All England Club" έχουν ολοκληρωθεί με τελικό αποτέλεσμα 6-0, 6-0.

Οι γυναίκες ξεκίνησαν... φουριόζες φέτος στο Γουίμπλεντον, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες δίχως απώλεια γκέιμ. Σε τρεις αναμετρήσεις του 1ου γύρου του κυρίως ταμπλό τα φαβορί έχουν επικρατήσει με 6-0, 6-0.

Η Γερμανίδα αριστερόχειρας, νικήτρια στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ, η Άνγκελικ Κέρμπερ συνέτριψε τη συμπατριώτισσα της, Καρίνα Βίτχοεφτ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ που το ξανασυναντήσαμε για τελευταία φορά το 1996.

Τη Δευτέρα (29/6) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η επίσης Γερμανίδα Αντρέα Πέτκοβιτς είχε επικρατήσει της Αμερικανίδας Σέλμπι Ρότζερς. Νωρίτερα η Βένους Γουίλιαμς είχε... αποτελειώσει την Άλισον Μπρενγκλ σε 42 λεπτά. Η Γουίλιαμς έχει κατακτήσει πέντε φορές το Γουίμπλεντον, όσες και η αδερφή της, η Σερένα με την οποία ενδέχεται να αναμετρηθεί στον 4ο γύρο.

Λίγο έλειψε να έχουμε και τέταρτο... κουλούρι (bagel) αν η κάτοχος του τίτλου, Πέτρα Κβίτοβα δεν παραχωρούσε ένα γκέιμ στην Κίκι Μπέρτενς και αυτό χάρη σε διπλό λάθος. Η Τσέχα επικράτησε με 6-1, 6-0, σε 36 λεπτά, παίρνοντας τους 28 από τους 29 πόντους τους στο σερβίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ