ΤΕΝΙΣ

Τον χώρισε, της έγραψε τραγούδι

Mar. 3, 2013; New York, NY, USA; Tennis player Victoria Azarenka and boyfriend Redfoo attend the game between the New York Knicks and the Miami Heat at Madison Square Garden. Mandatory Credit: Debby Wong-USA TODAY Sports  ORG XMIT: USATSI-96728 ORIG FILE ID:  20130303_jrc_aw8_005.JPG
Mar. 3, 2013; New York, NY, USA; Tennis player Victoria Azarenka and boyfriend Redfoo attend the game between the New York Knicks and the Miami Heat at Madison Square Garden. Mandatory Credit: Debby Wong-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-96728 ORIG FILE ID: 20130303_jrc_aw8_005.JPG DEBBY WONG-USA TODAY SPORTS

Το νέο τραγούδι του ράπερ "RedFoo" είναι αφιερωμένο στη Βικτόρια Αζαρένκα σε μια προσπάθεια να την ξανακερδίσει. Ακούστε το αν αντέχετε (video).

Η Βικτόρια Αζαρένκα μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να βρίσκεται κοντά στο σύντροφο της, τον ράπερ RedFoo. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά και το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Ιούνιο μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του τένις, θέλει να ξανακερδίσει τη Λευκορωσίδα πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο.

Έτσι σκέφτηκε να της αφιερώσει ένα τραγούδι. Δεν είναι μπαλάντα και ονομάζεται "Meet her at tomorrow". Άλλωστε η χορευτική μουσική αρέσει στην Αζαρένκα, η οποία ακούει μουσική πριν τους αγώνες της και βγάζει τα ακουστικά από τα αυτιά μόνο όταν μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Σε συνέντευξη του ο RedFoo, ερασιτέχνης τενίστας ο ίδιος, τόνισε πως αυτό το τραγούδι εκφράζει τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει για την κάτοχο δύο Grand Slam. Σκέφτεται την Αζαρένκα καθημερινά και σηκώνεται τη νύχτα για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της απο την τηλεόραση.

Η "Βίκα" έχει σοβαρά προβλήματα φέτος με τραυματισμούς. Τραυματίστηκε τον Μάρτιο στο πόδι, έχασε το Ρολάν Γκαρός και επέστρεψε στα κορτ στο Ίστμπουρν για να αποκλειστεί στον 2ο γύρο στο Γουίμπλεντον. Βρίσκεται πλέον στο Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το τραγούδι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ