ΤΕΝΙΣ

Τόμιτς: "Πάω να μετρήσω τα εκατομμύριά μου"

Τόμιτς: "Πάω να μετρήσω τα εκατομμύριά μου"

Ο Μπέρναρντ Τόμιτς αποκλείστηκε στα προκριματικά του Australian Open και αμέσως μετά έκανε μια εριστική δήλωση στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως πάει να μετρήσει τα εκατομμύρια που έχει βγάλει από το τένις. (VIDEO)

Ο Μπέρναρντ Τόμιτς αποκλείστηκε στα προκριματικά του Australian Open από τον Λορένσο Σονέγκο και δεν είχε καμία όρεξη να μιλήσει στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον περίμεναν για μια δήλωση. Ο 25χρονος Αυστραλός, τους είπε πως θα πάει να μετρήσει τα εκατομμύρια που έχει βγάλει από το τένις.

"Θα πάω να μετρήσω τα εκατομμύριλα μου. Πηγαίνετε να κάνετε εσείς αυτό που έκανα. Πηγαίνετε να βγάλετε εσείς 13-14 εκατομμύρια (σ.σ δολάρια Αυστραλίας). Καλή τύχη με αυτό", είπε ο Τόμιτς κατά την έξοδό του από το Melbourne Park.

O 25χρονος για πρώτη φορά δεν μπήκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό του Australian Open έπειτα από 10 χρόνια, έχει πέσει στο Νο 142 της ATP και δεν πήρε wild card από την Tennis Australia και έπρεπε να παίξει στα προκριματικά, όπου έχασε στον τρίτο γύρο με 3-0 σετ (6-1, 6-7 (5), 6-4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ