ΤΕΝΙΣ

Το σήκωσε και στη Βασιλεία ο Φέντερερ

Το σήκωσε και στη Βασιλεία ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε για έκτη φορά στο "Swiss Indoors" και κατά την προσφιλή του συνήθεια θα κεράσει πίτσα τα ballboys και ballgirls του τουρνουά στη Βασιλεία.

Κάθε φορά μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο για τον Ρότζερ Φέντερερ. Δεν πάσχει από υψοφοβία. Μετά την επικράτηση του ου επί του ύψους 2,11μ. Ίβο Κάρλοβιτς στον ημιτελικό του τουρνουά "Swiss Indoors" στη Βασιλεία, ο 33χρονος τενίστας νίκησε με 6-2, 6-2 τον ύψους 1.80μ. Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν στο μεγάλο τελικό.

Το πάλαι ποτέ ballboy του τουρνουά έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του με την πρώτη ευκαιρία, δίχως να επιτρέψει στον Γκοφέν να πάρει παρά μόλις πέντε πόντους από το δικό του σερβίς.

Ο Φέντερερ κατέκτησε για έκτη φορά το τουρνουά στη Βασιλεία απέναντι σε έκτο διαφορετικό αντίπαλο. Ο Γκοφέν απέκλεισε τον Μίλος Ράονιτς στα προημιτελικά και αγωνίστηκε στον πρώτο του τελικό στην ATP απέναντι στον παίκτη που λάτρευε όταν ήταν μικρότερος.

Χάρη στον 82ο τίτλο στην καριέρα του ο Φέντερερ πλησίασε στο Νο1 και βρίσκεται μόλις 490 βαθμούς μακριά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο ATP Race. Την ερχόμενη εβδομάδα οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν στο Masters στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ