ΤΕΝΙΣ

Το μωρό σπάει το σερί του Φέντερερ

Το μωρό σπάει το σερί του Φέντερερ

Ο ερχομός στον κόσμο του τρίτου παιδιού του Ρότζερ Φέντερερ θα τον οδηγήσει σε διάλειμμα από το τένις. Ίσως δεν αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός.

Παραμένει άγνωστο πότε θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί η σύζυγος του Ρότζερ Φέντερερ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Μίρκα την παραμονή Χριστουγέννων.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο 32χρονος πρώην Νο1 τενίστας στον κόσμο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απουσιάσει από το Ρολάν Γκαρός (25/5-8/6) αν γεννηθεί το μωρό εκείνες τις μέρες.

" Αποτελεί προτεραιότητα για μένα να βρίσκομαι εκεί, να στηρίξω τη γυναίκα μου. Έχω παίξει αρκετούς αγώνες. Το να χάσω ένα τουρνουά ή έναν αγώνα δεν αλλάζει τίποτα για μένα", σχολίασε ο Φέντερερ από το Μόντε Κάρλο.

Στο Αυστραλιανό Όπεν τον περασμένο Ιανουάριο ο Ελβετός κατέρριψε το ρεκόρ των συνεχόμενων συμμετοχών σε Grand Slams, πλέον έχει παίξει σε 57 τουρνουά μετά το 2000.

Το Ρολάν Γκαρός είναι άλλωστε το λιγότερο επιτυχημένο Grand Slam για τον ίδιο με μόλις έναν τίτλο το 2009. Τα δίδυμα κορίτσια του ζευγαριού είχαν γεννηθεί την περίοδο ανάμεσα στο Ρολάν Γκαρός και στο Γουίμπλεντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ