ΤΕΝΙΣ

Το τερμάτισε η Σαραπόβα

Το τερμάτισε η Σαραπόβα

Η Μαρία Σαραπόβα δεν αφήνει στην τύχη την εμφάνιση της στα κορτ. Στο Ρολάν Γκαρός θα φορέσει ένα από τα εντυπωσιακότερα φορέματα.

Με μια... εμφάνιση υπερπαραγωγή η Μαρία Σαραπόβα θα επιχειρήσει να διατηρήσει στην κατοχή της το Ρολάν Γκαρός. Η δύο φορές νικήτρια στο τουρνουά παρουσίασε τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φορέσει στο Παρίσι τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αποτελούν προϊόν της συνεργασίας του χορηγού της, της Nike με τη μπουτίκ ρούχων Colette, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των ανθρώπων της μόδας. Η 28χρονη ακολουθεί τη μόδα, δημιουργεί μόδα με τις εμφανίσεις της στο κορτ και φέτος θα είναι... αχτύπητη, φορώντας το πλισέ φόρεμα.

Τα παπούτσια NikeCourt Zoom Vapor 9 x Colette θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και δανείζονται τα χρώματα της Colette, το λευκό και το μπλε. Γράφουν στο πλάι " δεν είμαι η επόμενη κανενός, είμαι η πρώτη Μαρία Σαραπόβα", αναφερόμενη ίσως στην ατυχή σύγκριση της με την Άννα Κουρνικοβα όταν η πρώην Νο1 τενίστρια ξεκινούσε την καριέρα της.

Το τερμάτισε η Σαραπόβα
Το τερμάτισε η Σαραπόβα
Το τερμάτισε η Σαραπόβα

Η Ρωσίδα Νο2 στην κατάταξη θα είναι η πιο καλοντυμένη παίκτρια στο Ρολάν Γκαρός, μένει να δούμε αν θα καταφέρει και αγωνιστικά να είναι η καλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ