ΤΕΝΙΣ

Το μήνυμα της Σαραπόβα στη Μπουσάρ

Το μήνυμα της Σαραπόβα στη Μπουσάρ

Αυτή τη φορά η Εζενί Μπουσάρ δεν δυσκόλεψε τη Μαρία Σαραπόβα σε ένα Grand Slam. Ρωσικός "εμφύλιος" στην 4άδα με την Εκατερίνα Μακάροβα που νίκησε τη Σιμόνα Χάλεπ (video).

Η δημοτικότητα της Εζενί Μπουσάρ εκτινάχθηκε στα ύψη το 2014 με τη συμμετοχή της σε δύο ημιτελικούς και έναν τελικό Grand Slam. Πέρυσι τέτοια εποχή ο μάνατζερ της Καναδέζας από τα 13 της χρόνια, Σαμ Ντουβάλ έλεγε πως η Μπουσάρ θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη Μαρία Σαραπόβα στο χώρο του μάρκετινγκ. Το περασμένο χειμώνα η Μπουσάρ δεν έμεινε πιστή στο μάνατζερ της και μετακινήθηκε στην IMG.

Ο μάνατζερ της Σαραπόβα, Μαξ Άιζενμπαντ ενδιαφέρθηκε να την αναλάβει, αλλά η ομάδα της Μπουσάρ προτίμησε την Τζιλ Σμόλερ, μάνατζερ των αδερφών Γουίλιαμς σχεδόν σε ολόκληρη την καριέρα τους.

Το μήνυμα της Σαραπόβα στη Μπουσάρ

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως η Μπουσάρ δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη Σαραπόβα. Μετά την αναμέτρηση τους στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός όπου κρίθηκε στα τρία σετ, η Ρωσίδα προχώρησε στην κατάκτηση του τίτλου. Οι δύο γυναίκες αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν σήμερα (27/1) με τη Σαραπόβα να κερδίζει με 6-3, 6-2.

Ο τελευταίος πόντος:

Η Μπουσάρ ρίσκαρε πολύ και απέτυχε, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 αβίαστα λάθη. Παραμένει νικήτρια στις καρδιές των θαυμαστών της, του Genie Army, του στρατού της 20χρονης από το Μόντρεαλ. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν σταμάτησε να φωνάζει και να τραγουδάει υπέρ της Μπουσάρ, προκαλώντας την έξυπνη αντίδραση της Σαραπόβα.

Το μήνυμα της Σαραπόβα στη Μπουσάρ

" Fly high, sing your own song" (πέταξε ψηλά, ερμήνευσε το δικό σου τραγούδι), έγραψε στον φακό κατά την προσφιλή της συνήθεια μετά το τέλος του αγώνα, μάλλον για να πικάρει το fun club της αθλήτριας της χρονιάς το 2014 για τον Καναδά.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

Η ίδια το αρνήθηκε, λέγοντας πως "ορισμένες φορές δεν ξέρω καν τι γράφω. Μου δίνουν ένα μαρκαδόρο, βαριέμαι να υπογράφω τόσα χρόνια, οπότε το αλλάζω καμιά φορά". Με την ερώτηση " πώς μας έπιασες;", απευθυνόταν σε φωτορεπόρτερ στη Μαδρίτη που την είχε συλλάβει αγκαλιά με τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ τον Μάιο του 2013, όταν επιβεβαίωσε το ειδύλλιο με τον Βούλγαρο τενίστα.

Η Σαραπόβα επαίνεσε το φόρεμα της Μπουσάρ, το οποίο βέβαια ανήκει στη σειρά φορεμάτων της Nike που φέρουν την υπογραφή της.

Το μήνυμα της Σαραπόβα στη Μπουσάρ

Ρωσικός "εμφύλιος" ξανά μετά το 2009

Η Σαραπόβα στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στον ημιτελικό της Πέμπτης (29/1) με αντίπαλο την επίσης Ρωσίδα, Εκατερίνα Μακάροβα. Η 26χρονη Μοσχοβίτισσα έχει δημιουργήσει παράδοση καλών αποτελεσμάτων στο Αυστραλιανό Όπεν με χειρότερη εμφάνιση στον 4ο γύρο. Η αριστερόχειρας Νο10 του ταμπλό απέκλεισε το Νο3 του ταμπλό, τη Σιμόνα Χάλεπ.

Το μήνυμα της Σαραπόβα στη Μπουσάρ

Η Ρουμάνα που άλλαξε προπονητή τον περασμένο χειμώνα ηττήθηκε με 6-4, 6-0. Φέτος η ομάδα της ελπίζει πως μπορεί να κατακτήσει ένα Grand Slam, αλλά αυτό δεν θα γίνει στη Μελβούρνη. " Ήταν μια κακή μέρα για μένα", αρκέστηκε να πει, συνοψίζοντας την αχαρακτήριστη για την ίδια εμφάνιση της με 31 αβίαστα λάθη.

Η Μακάροβα μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Σαραπόβα. Θα είναι ο πρώτος ρωσικός ημιτελικός μετά την αναμέτρηση της Ντινάρα Σαφίνα με τη Βέρα Ζβονάρεβα το 2009 στη Μελβούρνη.

Αυστραλιανό Όπεν, η δράση της ημέρας (27/01) [γενικό video]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ