ΤΕΝΙΣ

Το κολακευτικό σχόλιο του Κάρλοβιτς για Τσιτσιπά

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε ο Ίβο Κάρλοβιτς, με τον Έλληνα τενίστα να τονίζει ότι κέρδισε σημαντικές εμπειρίες παίζοντας απέναντι στον Κροάτη. (VIDEO)

Την πρώτη του εμπειρία από έναν αγώνα Grand Slam είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας μπορεί να ηττήθηκε από τον Κάρλοβιτς στον πρώτο γύρο του Roland Garros όμως όλο το μέλλον του ανήκει.

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε απέναντι σε έναν παίκτη που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα δύο μήνες πριν εκείνος γεννηθεί!

Παρ' όλα αυτά, αν εξαιρέσει κανείς το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην επιστροφή των δυνατών σερβίς του Κροάτη, είχε μία εξαιρετική εικόνα στο παιχνίδι. Αυτό υποστήριξε και ο Κάρλοβιτς σε ερώτηση που του έγινε για τον Τσιτσιπά. "Ήταν εξαιρετικός και με δυσκόλεψε αρκετά στο χώμα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο 38χρονος τενίστας.

Από την πλευρά του ο 19χρονος Έλληνας τενίστας μπορεί να ήθελε να πάρει τη νίκη, όμως μέσα από μήνυμα που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στάθηκε στις εμπειρίες που πήρε. "Παρά την απογοητευτική ήττα στο τέλος ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να παίξω σε αυτά τα γήπεδα με αυτόν τον αντίπαλο. Κέρδισα σημαντικές εμπειρίες" έγραψε στην επίσημη σελίδα του.

Δείτε το σχετικό του post.

Photo credits: (AP Photo/Christophe Ena)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ