ΤΕΝΙΣ

Το ελληνικό τατουάζ του Κοκκινάκη

Thanasi Kokkinakis, of Australia, celebrates after defeating Roger Federer, of Switzerland, in a tennis match at the Miami Open, Saturday, March 24, 2018, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Thanasi Kokkinakis, of Australia, celebrates after defeating Roger Federer, of Switzerland, in a tennis match at the Miami Open, Saturday, March 24, 2018, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Ο Θανάσης Κοκκινάκης φέρει στο αριστερό του χέρι τατουάζ αφιερωμένο στον παππού και τη γιαγιά του γραμμένο στα ελληνικά. (VIDEO)

Μετά τη σπουδαία του νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ όλος ο κόσμος ασχολείται και πάλι με τον Θανάση Κοκκινάκη. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δείχνει να έχει επανέλθει μετά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού και ευχή όλων είναι να μπορέσει να κάνει την καριέρα που συνάδει με το ταλέντο του.

Η ενασχόληση των φίλων του τένις με τον Θανάση Κοκκινάκη έφερε και ερωτήσεις στο twitter σχετικά με το τι γράφει το τατουάζ του.

Κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει αφού αυτό είναι γραμμένο στα ελληνικά. Ο Κοκκινάκης απέκτησε το συγκεκριμένο τατουάζ πριν από δύο χρόνια, για την ακρίβεια την άνοιξη του 2016. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του παππού και της γιαγιάς του.

Το ελληνικό τατουάζ του Κοκκινάκη

"Θα είστε πάντα στην καρδιά μου" γράφει το τατουάζ μαζί με τα ονόματα των δύο ανθρώπων που φρόντισαν τον Θανάση Κοκκινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ