ΤΕΝΙΣ

Θριαμβευτική υποδοχή στον Τσίλιτς

Θριαμβευτική υποδοχή στον Τσίλιτς

Στη γενέτειρα του, το Μετζουγκόργιε, επέστρεψε ο Μάριν Τσίλιτς μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του US Open. Το "ευχαριστώ" σε υπάλληλο καταστήματος στη Νέα Υόρκη.

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών ο Μάριν Τσίλιτς επέστρεψε στην Κροατία για να γιορτάσει την επιτυχία του με τους συμπατριώτες του.

Η... καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ο Τσίλιτς και η ομάδα Davis Cup της χώρας είχαν υποχρεώσεις στο Άμστερνταμ. Μάλιστα με νίκη του Τσίλιτς επί του Τιέμο Ντε Μπάκερ οι Κροάτες εξασφάλισαν την άνοδο στο World Group.

Επτά ημέρες μετά οι κάτοικοι του Μετζουγκόργιε, της γενέτειρας του δεξιόχειρα στη Βοσνία, βγήκαν στους δρόμους για να τον υποδεχθούν.

Θριαμβευτική υποδοχή στον Τσίλιτς

Η πόλη έχει 4.000 μόνιμους κατοίκους, αλλά τη νίκη του 25χρονου πανηγύρισαν και άλλοι πολίτες από τις γύρω περιοχές. Φορώντας ένα καρό πουκάμισο ο 25χρονος επιβιβάστηκε σε ανοιχτό αυτοκίνητο, το οποίο διέσχισε την πόλη.

Εν τω μεταξύ η εφημερίδα New York Post δημοσιεύει μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Τσίλιτς. Παραμονές του τουρνουά μπήκε σε ένα κατάστημα για να βγάλει φωτογραφίες ταυτότητας. Η υπάλληλος τον αναγνώρισε, του ευχήθηκε καλή τύχη και του είπε πως είναι σίγουρη πως θα κατακτήσει τον τίτλο.

Μετά τον τελικό ο Τσίλιτς δείπνησε στο ίδιο εστιατόριο με εκείνη τη βραδιά κοντά στο κατάστημα. Έστειλε το σερβιτόρο να παραδώσει στη γυναίκα ένα μπουκέτο λουλούδια με ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ