ΤΕΝΙΣ

Την πάτησε από... μπόμπιρα ο Φέντερερ

Την πάτησε από... μπόμπιρα ο Φέντερερ

Το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν γέμισε για χάρη του Ρότζερ Φέντερερ και μιας σπάνιας εμφάνισης της Γκαμπριέλα Σαμπατίνι στα κορτ (videos).

Η... λόμπα έκανε ως χτύπημα αισθητή την παρουσία της στο Αυστραλιανό Όπεν. Με το χτύπημα της... χρονιάς ένας μπόμπιρας νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ σε μια παρτίδα τένις στο Μάντισον Σκουέαρ Όπεν, όπου ο Ελβετός έδωσε αγώνα επίδειξης με αντίπαλο τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ.

Το παιδάκι καθόταν στην κερκίδα, τον σήκωσε ο Ντίμιτροφ, του έδωσε τη ρακέτα του και... εξουδετέρωσε τον Φέντερερ. Ο Ελβετός που είχε υπογράψει εδώ και ένα χρόνο συμβόλαιο για να δώσει αυτόν τον αγώνα στη Νέα Υόρκη πριν από το BNP Paribas Open στο Ίντιαν Γουέλς, ήταν... γενικά ο χαμένος της βραδιάς ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας τένις.

Ο Ντίμιτροφ που δεν έχει καλά αποτελέσματα φέτος στην ATP επικράτησε με 6-2, 1-6, 7-5 του Ελβετού που έρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Ντουμπάι και σειρά εμφανίσεων για χάρη των χορηγών του στη Νέα Υόρκη.

Την πάτησε από... μπόμπιρα ο Φέντερερ

Η βραδιά άνοιξε με τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκαμπριέλα Σαμπατίνι και τη Μόνικα Σέλες στο πλαίσιο της 25ης επετείου από το παιχνίδι τίτλου στο τουρνουά Virginia Slims (σ.σ. οι τελικοί της WTA σήμερα) με νικήτρια και πάλι τη Σαμπατίνι.

Η μελαχρινή τενίστρια από την Αργεντινή πέρα από την καριέρα της στο τένις, έχει στήσει μια επικερδή επιχείρηση αρωμάτων που φέρουν την υπογραφή της. Νίκησε 8-5 τη Σέλες, η τελευταία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων για έφηβους και έχει ενεργό ρόλο σε διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητές.

Την πάτησε από... μπόμπιρα ο Φέντερερ

Η λόμπα του μπόμπιρα στον Φέντερερ:

Στιγμιότυπα από την επικράτηση του Ντίμιτροφ:

Η νίκη της Σαμπατίνι επί της Σέλες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ