ΤΕΝΙΣ

Θέλει να συνεχίσει μέχρι το 2019 ο Φέντερερ

September 11, 2015 - Roger Federer reacts after defeating Stan Wawrinka (not pictured) in a men's singles semifinals match during the 2015 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in Flushing, NY. (USTA/Garrett Ellwood)
September 11, 2015 - Roger Federer reacts after defeating Stan Wawrinka (not pictured) in a men's singles semifinals match during the 2015 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in Flushing, NY. (USTA/Garrett Ellwood) USTA/GARRETT ELLWOOD

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ εφημερίδας της Ελβετίας ο Ρότζερ Φέντερερ υπέγραψε συμβόλαιο με το τουρνουά της Βασιλείας μέχρι το 2019!

Με έμμεσο τρόπο έγινε γνωστή η επιθυμία του Ρότζερ Φέντερερ να συνεχίσει να παίζει τένις για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο με το τουρνουά της Βασιλείας μέχρι το 2019!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Blick" από την Ελβετία αποκάλυψε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με αυτή ο Ρότζερ Φέντερερ θα αγωνιστεί στο τουρνουά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Βέβαια, το συγκεκριμένο δεν θα αποτελούσε είδηση εάν το τουρνουά της Βασιλείας δεν ήταν το αγαπημένο του 35χρονου Ελβετού τενίστα. Άλλωστε, το έχει δηλώσει πολλές φορές που όσο θα παίζει τένις θα παρευρίσκεται πάντα στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει εάν ο Φέντερερ θα είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο διαφαίνεται η επιθυμία του να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το 2019!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ