ΤΕΝΙΣ

Θαυμάζει τον Ναδάλ η Σαραπόβα

Russia's Maria Sharapova celebrates win over Latvia's Anastasija Sevastova in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Vincent Thian)
Russia's Maria Sharapova celebrates win over Latvia's Anastasija Sevastova in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Vincent Thian) AP

Η Μαρία Σαραπόβα εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ μίλησε και για τον αγώνα της με την Σερένα Γουίλιαμς στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Η Μαρία Σαραπόβα προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros, αποκλείοντας εύκολα την Καρολίνα Πλίσκοβα και πλέον κοιτάζει τον αγώνα με την Σερένα Γουίλιαμς, από την οποία έχει ηττηθεί τις τελευταίες 18 φορές που έχουν αναμετρηθεί, ενώ έχει να τη νικήσει από το μακρινό 2004.

Η Ρωσίδα μίλησε για τη μάχη της με την 36χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, αλλά και για το μεγάλο θαυμασμό που τρέφει προς το πρόσωπο του Ραφαέλ Ναδάλ, με τον οποίο είχε προπονηθεί για λίγα λεπτά στη Ρώμη.

"Αυτό που κάνει ο Ναδάλ στο Roland Garros είναι απίστευτο. Όταν κοιτάς τους αριθμούς του, σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Είναι ένας άνθρωπος που ξεπερνάει τον εαυτό του μέρα με τη μέρα και τον θαυμάζω πολύ. Ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα και το μαχητικό πνεύμα του", ανέφερε αρχικά ο Σαραπόβα και συνέχισε:

"Τον είδα που έκανε προπόνηση τρεις ώρες τη μέρα στη Ρώμη, επειδή ήθελε να βελτιώσει κάποια πράγματα μετά την ήττα του στη Μαδρίτη. Είναι αξιοθαύμαστα τα ρεκόρ που πετυχαίνει σε αυτή την ηλικία".

Για τον αγώνα με τη Σερένα Γουίλιαμς, είπε: "Κάθε φορά που βρίσκεσαι απέναντι στη Σερένα, γνωρίζεις πως είναι μια μεγάλη πρόκληση και πως πρέπει να παίξεις το καλύτερό σου τένις αν θέλεις να νικήσεις. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, ήταν για το Australian Open του 2016. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά και για τις δυο μας".

AP Photo/Vincent Thian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ