ΤΕΝΙΣ

Τεράστια ανατροπή από την Χάλεπ

Romania's Simona Halep celebrates winning her fourth round match against Spain's Carla Suarez Navarro in two sets, 6-1, 6-1, at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, in Paris, France. Monday, June 5, 2017. (AP Photo/Michel Euler)
Romania's Simona Halep celebrates winning her fourth round match against Spain's Carla Suarez Navarro in two sets, 6-1, 6-1, at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, in Paris, France. Monday, June 5, 2017. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η Σιμόνα Χάλεπ βρέθηκε ένα game μακριά από την ήττα με 2-0 από την Σβιτολίνα, αλλά η Ρουμάνα έκανε την ανατροπή και με 3-6, 7-6 (0), 6-0 έφτασε σε μία τεράστια νίκη. Εύκολα η Πλίσκοβα.

Μία ανατροπή που σπάνια μπορεί να συμβεί πραγματοποίησε η Σιμόνα Χάλεπ. Η 25χρονη Ρουμάνα έχασε το πρώτο σετ με 3-6, ήταν πίσω στο δεύτερο με 1-5 κι όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Rolan Garros με 3-6, 7-6 (0), 6-0.

Η Σβιτολίνα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι απέναντι σε μία κακή Χάλεπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι προηγήθηκε με 5-0 κόντρα στην αντίπαλη της στο πρώτο σετ και παρά την αντεπίθεση της Ρουμάνας κατάφερε να φτάσει στο 1-0 με 3-6.

Η 22χρονη Ουκρανή ήταν καταιγιστική και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ όπου προηγήθηκε με 5-1 game. Παρ' όλα αυτά η Χάλεπ κατάφερε να κάνει κάτι που έμοιαζε μέχρι εκείνη την ώρα αδύνατο. Η Ρούμανα όντας εξαιρετική πήρε τα έξι από τα επόμενα επτά game για να κατακτήσει το σετ με 7-6 (0). Μετά από αυτή την εξέλιξη η Σβιτολίνα είχε αδειάσει ψυχολογικά και έτσι η Χάλεπ έφτασε στο 2-1 και στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (08/06) την Πλίσκοβα. Η Τσέχα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Καρολίν Γκαρθία, αλλά τελικά πήρε την νίκη με 7-6 (3), 6-4 και πλέον χρειάζεται μία ακόμα για να ανέβει στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης!

Αναλυτικά οι ημιτελικοί

Τεράστια ανατροπή από την Χάλεπ

Photo credits: AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ