ΤΕΝΙΣ

Τελευταίας τεχνολογίας καρέκλα για τους διαιτητές στο Australian Open

Τελευταίας τεχνολογίας καρέκλα για τους διαιτητές στο Australian Open

Δείτε τη νέα, εξελιγμένη τεχνολογικά και πολύ άνετη καρέκλα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι διαιτητές στα τρια μεγάλα γήπεδα του Melbourne Park στο Australian Open. (VIDEO)

Η τεχνολογία βοηθάει το τένις να γίνει όσο πιο δίκαιο μπορεί να γίνει, σε σχέση με τις αποφάσεις διαιτητών και κριτών. Το Australian Openσυστήνει νέα πράγματα στην κοινότητα του αθλήματος και αυτή την φορά οι νέες καρέκλες για τους διαιτητές είναι πολύ εντυπωσιακές.

Στα τρία μεγάλα γήπεδα του Melbourne Park (Rod Laver Arena, Hisense Arena και Margaret Court Arena), οι διαιτητές θα μπορούν να πατούν ένα κουμπί και να υψώνουν αυτόματα την καρέκλα τους και να τις βάζουν εκεί που θεωρούν ότι θα βλέπουν καλύτερα.

"Κοιτάζουμε κάθε πτυχή του αθλήματος, για να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των παικτών, των διαιτητών και των φιλάθλων. Η νέα αυτόματη καρέκλα, δεν γίνεται μόνο για τους διαιτητές, αλλά και για τους φιλάθλους.

Θα διασκεδάσουν, βλέποντας τους διαιτητές να μπαίνουν στο court, να πατάνε το κουμπί και να πηγαίνουν στο απαιτούμενο ύψος", δήλωσε ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων της Tennis Australia, Tom Larner, ο οποίος ανακοίνωσε πως σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα του Melbourne Park οι καρέκλες θα είναι καινούργιες για τους διαιτητές των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ