ΤΕΝΙΣ

"Τελείωσε" την Σαραπόβα ο ΟΗΕ

"Τελείωσε" την Σαραπόβα ο ΟΗΕ

Ο ΟΗΕ έπαψε τη Ρωσίδα τενίστρια, Μαρία Σαραπόβα, από τη θέση της πρέσβειρας καλής θελήσεως μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση ντόπινγκ, αφού βγήκε θετική στην απαγορευμένη ουσία "meldonium".

Τα "χτυπήματα" είναι απανωτά για τη Μαρία Σαραπόβα μετά την γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία "meldonium". Ένας ένας οι χορηγοί της Ρωσίδας τενίστριας απομακρύνονται από το πλάι της και χθες έγινε γνωστό ότι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών την έπαψε από τη θέση της πρέσβειρας καλής θελήσεως μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα η υπόθεσή της.

Η Σαραπόβα ήταν στον ΟΗΕ από το Φεβρουάριο του 2007 και ένα από τα ενδιαφέροντα της ήταν η προσπάθεια ανακούφισης όσων επιβίωσαν από την τραγωδία του Τσέρνομπιλ το 1986 στην πρώην Σοβιετική Ενωση.

Εκπρόσωπος του ΟΗΕ που ανακοίνωσε την παύση της Σαραπόβα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του Οργανισμού για το έργο της, ειδικά στο θέμα του Τσέρνομπιλ και πρόσθεσε πως " τα τελευταία γεγονότα μας ανάγκασαν να την παύσουμε από τη θέση της, μέχρι να υπάρξει οριστική ανακοίνωση της έρευνας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ