ΤΕΝΙΣ

Τα έδωσε όλα ο Ναδάλ

Τα έδωσε όλα ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ ξέχασε τον... πόνο του και ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Μαδρίτης για το ισπανικό σούπερ καπ (videos).

Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη, αντίθετα ο Ράφα Ναδάλ πήγε στη Μαδρίτη και στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για να παρακολουθήσει το σούπερ καπ.

Οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και επίτιμο μέλος του συλλόγου ο νικητής 14 Grand Slam στο επαγγελματικό τένις παρακολούθησε τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Χάμες Ροντρίγκες για το 1-0.

Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα που επέλεξε το τένις από το ποδόσφαιρο έκανε και δηλώσεις στην ισπανική τηλεόραση. Έκανε λόγο για "άσχημα" συναισθήματα αυτές τις μέρες και πρόσθεσε πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Ναδάλ τραυματίστηκε στο δεξιό καρπό και απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Νέας Υόρκης. Από το 2003 έχει υποστεί αλλεπάλληλους σοβαρούς τραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ