ΤΕΝΙΣ

Συνεχίζει δίχως να ιδρώσει ο Φέντερερ

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιβλήθηκε με 6-4, 6-4, 7-6 (4) το εμπόδιο του Ζαν-Λενάρ Στραφ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Η υπεράσπιση του τίτλου συνεχίζεται για τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός προκρίθηκε και στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν αφού επιβλήθηκε με 6-4, 6-4, 7-6 (4) το εμπόδιο του Ζαν-Λενάρ Στραφ.

O 36χρονος δεν χρειάστηκε να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές αφού έδειχνε να τα έχει όλα υπό έλεγχο.

Στα πρώτα δύο σετ ο Φέντερερ απλά κράτησε το σερβίς του, έκανε από ένα break και στη συνέχεια έφτασε εύκολα στο 2-0 με ακριβώς ίδιο τρόπο και σκορ (6-4). Στο τρίτο σετ είχαμε μία μεγαλύτερη κόντρα αφού ο Στραφ έκανε break στο σερβίς του Φέντερερ και πήρε το προβάδισμα με 3-1.

Η αντίδραση του Φέντερερ ήταν άμεση και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και οι δύο αθλητές έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break. Εκεί μίλησε η εμπειρία και η κλάση του 36χρονου Ελβετού ο οποίος με 7-4 επικράτησε και πήρε την πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γκασκέ ο οποίος επιβλήθηκε με 6-2, 6-2, 6-3 επί του Σονέγκο.

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ