ΤΕΝΙΣ

Συνέχισαν ακάθεκτες Σαραπόβα, Μπουσάρ και Χάλεπ

Eugenie Bouchard, 4R, 25 January 2015
Eugenie Bouchard, 4R, 25 January 2015 BEN SOLOMON/TENNIS AUSTRALIA

Χωρίς κάποια έκπληξη ξεκίνησαν οι αγώνες των "16" στο γυναικείο ταμπλό του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ. Μεγάλο ζευγάρι με Σαραπόβα και Μπουσάρ στους προημιτελικούς. (VIDEOS)

Τα φαβορί προκρίθηκαν από τα ζευγάρια του τέταρτου γύρου του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ και όλοι ετοιμάζονται για μεγάλα παιχνίδια στην προημιτελική φάση όπου ήδη ξέρουμε τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας η Εζενί Μπουσάρ επικράτησε επί της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου με 6-1, 5-7, 6-2.

Η 20χρονη Καναδέζα μπήκε εντυπωσιακή στον αγώνα και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίστασης στη Ρουμάνα αντίπαλο της κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-1. Στη συνέχεια όμως το Νο7 του ταμπλό έκανε πολλά λάθη και αυτό επέτρεψε στην Μπέγκου όχι μόνο να μπει στο παιχνίδι, αλλά και να πάρει το δεύτερο σετ με 7-5.

Στο τρίτο σετ ωστόσο, η Μπουσάρ επέστρεψε και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της σφραγίζοντας την πρόκριση στους "8".

Εκεί η 20χρονη Καναδέζα θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Σαραπόβα. Η 27χρονη Ρωσίδα συνέχισε τις μεστές εμφανίσεις της και επικράτησε με 6-3, 6-0 επί της Σουάι Πεγκ.

Με όπλο της το εξαιρετικό της σερβίς (παρά το χαμηλό ποσοστό της στο πρώτο το οποίο ήταν περίπου στο 45%) η Σαραπόβα δέχτηκε μόλις ένα μπρέικ και δεν είχε καμία δυσκολία κόντρα στην Κινέζα.

Μακάροβα vs Χάλεπ το άλλο ζευγάρι

Στους άλλους δύο αγώνες για τους "16" τα φαβορί πέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα η Εκατερίνα Μακάροβα επικράτησε 6-3, 6-2 της Τζούλια Γκέργκες, ενώ στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των γυναικών η Σιμόνα Χάλεπ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 6-4, 6-3 τη Γιάνινα Βικμάγερ.

Έτσι, η Μακάροβα και η Χάλεπ θα τεθούν αντιμέτωπες στον άλλον προημιτελικό.

Συνοπτικά το πανόραμα των αγώνων:

Συνέχισαν ακάθεκτες Σαραπόβα, Μπουσάρ και Χάλεπ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ